Smørstegt bakskuld - Opskrift på smørstegt bakskuld

Smørstegt bakskuld med rugbrød og remoulade

Smørstegt bakskuld med rugbrød og remoulade
Opskrift på smørstegt bakskuld med hjemmerørt remoulade
Smørstegt bakskuld - Opskrift på smørstegt bakskuld

Smørstegt bakskuld serveret med hjemmelavet remoulade og friskbagt rugbrød.
En super simpel og ultra lækker frokost ret der bare smager helt fantastisk.
Du skal nok ikke forvente at din fiskehandler ligger inde med bakskuld, men de fleste kan bestille det hjem, og du skal regne med en pris på omkring 20-40 kr. per stk. alt efter størrelse.

Smørstegt bakskuld - Opskrift på smørstegt bakskuld

Smørstegt bakskuld med rugbrød og remoulade

Opskrift på smørstegt bakskuld med hjemmerørt remoulade
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 4

    store eller 8 mindre bakskuld

  • 4 skiver

    godt groft rugbrød

  • 2 dl

    god remoulade, - prøv min opskrift på hjemmelavede remoulade

  • 100 g

    smør

  • Lidt olie

  • Krydderurter til toppen

  • Evt. citronfileter

Sådan gør du

  • Flå bakskuldene, - det lyder sværere end det er. Du starter med at klippe finnerne af inkl. halefinnen, herefter laver du et lille snit ved hovedet ned mod skindet, således du kan få fat og herefter trækker du skindet af. Er dine bakskuld frosne kan du med fordel flå dem direkte fra fryseren, det gør det noget nemmere.
  • Smelt smør og olie på en pande, og steg dem ved middel varme i ca. 5 min. på hver side, - det er vigtigt at fisken ikke bliver branket.
  • Server den stegte bakskuld med frisk groft rugbrød, remoulade, krydderurter og citronfileter.
Smørstegt bakskuld - Opskrift på smørstegt bakskuld
Smørstegt bakskuld – Opskrift på smørstegt bakskuld
Smørstegt bakskuld - Opskrift på smørstegt bakskuld
Smørstegt bakskuld – Opskrift på smørstegt bakskuld

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)