Pasta med chorizo og svampe - Nem og lækker opskrift

Pasta med chorizo og svampe

Pasta med chorizo og svampe
Nem og cremet pasta med stegte svampe, chorizo og fløde.
Pasta med chorizo og svampe - Nem og lækker opskrift

Denne pasta med chorizo og svampe er en sand hverdagsfavorit – enkel at lave, fyldt med smag og altid et hit. Kombinationen af den krydrede chorizo og de saftige svampe giver retten en skøn dybde, som balanceres perfekt med fløde og et strejf af hvidvin.
Top retten med friskrevet parmesan for et ekstra løft, eller vend lidt parmesan direkte i saucen inden pastaen blandes i – begge dele giver en fantastisk smag. Retten er mild og cremet, men stadig fyldig nok til at tilfredsstille selv de største pastaelskere.
Denne opskrift på pasta med chorizo og svampe passer perfekt med din yndlingspasta, hvad enten det er spaghetti, penne eller tagliatelle. Og bedst af alt? Den er nem og hurtig at lave, hvilket gør den ideel til både travle hverdage og hyggelige aftener, hvor der skal lidt ekstra forkælelse på bordet.

Pasta med chorizo og svampe - Nem og lækker opskrift

Pasta med chorizo og svampe

Nem og cremet pasta med stegte svampe, chorizo og fløde.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Nøgleord: Nem pasta, Pasta
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 250 g champignon, skåret i skiver
  • 25 g smør
  • 180 g chorizo, skåret i små tern
  • 1 skalotteløg, finthakket
  • 4 fed hvidløg, revet eller presset
  • 400 g pasta
  • 1 1/2 dl hvidvin
  • 2 dl fløde eller creme fine
  • 1 håndfuld persille, finthakket
  • Pastavand
  • Olie
  • Salt og friskkværnet peber

Til servering

  • Revet parmesan

Sådan gør du

  • Varm en pande op med en sjat olie og steg svampene gyldne.
  • Tilsæt smørret og lad det smelte, og tilsæt derefter chorizo, løg og hvidløg. Lad det stege videre i 4-5 minutter ved middel varme. Rør undervejs og krydr med friskkværnet peber og en smule salt.
    Sæt samtidig pastaen over og kog den al dente.
  • Hæld hvidvinen på panden og lad den koge godt ind, og tilsæt derefter fløde og en smule pastavand.
  • Rør persillen i retten og smag til med salt og friskkværnet peber, og vend derefter pastaen med saucen.
  • Lad den samle sit et par minutter inden retten serveres med masser af parmesan på toppen.

Linkede opskrifter

  1. Susanne

    4 stars
    Super nem og enkel ret, smager dejlig

4 from 1 vote

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)