En menu til dig der elsker det italienske køkken, og som også synes, at en pastaret kan være luksus at servere på en nytårsaften.
Risottokuglerne kan laves i forvejen, paneres og fryses, så de kun lige skal friteres inden servering.
De kan også laves helt færdigt, og varmes i ovnen inden servering.
Af hovedretter kan du vælge den hurtige med oksemørbrad, eller du kan vælge den med svinekæber der skal simre i +2 timer. Begge fyldt med smag og lækkerhed.
Desserten, – naturligvis en tiramisu.
Her kan du vælge den klassiske udgave der laves i en bradepande, eller du kan lave dem i glas, så de er lige til at sætte på bordet.
En menu der vil tage dit bankende-italienske-mad-hjerte på en skøn smagsoplevelse.
Klik på opskrifterne nedenfor for at se fremgangsmåde, ingredienser m.m.. Eller se mere information om opskrifterne nederst på siden.
Risottokugler med estragon mayo
Hapsere med serrano og vesterhavsost
eller
Carpaccio med trøffelmayo og frisk trøffel
Pasta med svampe, cognac og oksemørbrad
eller
Pasta med braiserede svinekæber