Nytårsmenu #2 - Den Italienske

Nytårsmenu #2 - Den Italienske

En menu til dig der elsker det italienske køkken, og som også synes, at en pastaret kan være luksus at servere på en nytårsaften.
Risottokuglerne kan laves i forvejen, paneres og fryses, så de kun lige skal friteres inden servering.

De kan også laves helt færdigt, og varmes i ovnen inden servering.
Af hovedretter kan du vælge den hurtige med oksemørbrad, eller du kan vælge den med svinekæber der skal simre i +2 timer. Begge fyldt med smag og lækkerhed.
Desserten, – naturligvis en tiramisu.

Her kan du vælge den klassiske udgave der laves i en bradepande, eller du kan lave dem i glas, så de er lige til at sætte på bordet.
En menu der vil tage dit bankende-italienske-mad-hjerte på en skøn smagsoplevelse.

Nytårsmenuen 2022 - Den Italienske

Klik på opskrifterne nedenfor for at se fremgangsmåde, ingredienser m.m.. Eller se mere information om opskrifterne nederst på siden.

Find opskrifterne til menuen her

Arancini - Sprøde risottokugler med estragonmayo og salvie
Opskrift på lækre sprøde risottokugler, lavet med rester af risotto - serveret med hjemmelavet estragonmayonnaise og friteret salvieblade.
Denne portion giver ca. 12 risottokugler.
Gå til opskrift
Arancini - Opskrift på sprøde risottokugler med estragonmayo
Kransekagetårn
Opskrift på lækker og festlig kransekage.
Denne opskrift giver til 14 lag/ringe.
Gå til opskrift
Kransekagetårn - Opskrift på hjemmelavet kransekage
Ravioli med jomfruhummer og bisque
Opskrift på hjemmelavede ravioli med jomfruhummer og bisque.
Gå til opskrift
Ravioli med jomfruhummer - Opskrift med jomfruhummer og bisque
Cremet pasta med kantareller, cognac og oksemørbrad
Opskrift på nem og lækker pasta med oksemørbrad og kantareller, flamberet i cognac og tilsat fløde og parmesan.
Gå til opskrift
Cremet pasta med kantareller, cognac og oksemørbrad - Opskrift på pasta med kantareller
Tilberedt carpaccio med parmesan mayo og frisk trøffel
Opskrift på den lækreste tilberedte carpaccio med parmesanmayo og frisk trøffel.
Gå til opskrift
Tilberedt carpaccio - Opskrift på carpaccio med trøffel og parmesan mayo
Pasta med hvidvins braiserede svinekæber, fløde og kantareller
Opskrift på lækre braiserede svinekæber serveret med kantareller, fløde og knust flæskesvær.
Gå til opskrift
Pasta med svinekæber, fløde og kantareller - Opskrift på braiserede svinekæber
Portionsanrettet Tiramisu
Opskrift på tiramisu anrettet i små glas, - perfekt servering til gæster.
Opskriften rækker til 8 små glas eller 6 større.
Gå til opskrift
Portionsanrettet Tiramisu - Opskrift på tiramisu i glas
Smørristet franskbrød med sennepsmayo, serrano og ost
Opskrift på lækre små hapser med sprøde brødskiver toppet med sennepsmayo, serrano, vesterhavsost og syltede rødløg. Perfekt som appetizer eller en lille forret.
Gå til opskrift
Smørstegt brød med sennepsmayo, serrano og ost - Opskrift på appetizer