På Fajancen i Sønderho får du serveret de lækreste retter, – både frokost og aften.
Menukortet rummer flere lokale specialiteter, og der er lidt for enhver smag.
Restauranten emmer af hygge, varme og nærvær, – og stedets personale sørger for at du føler dig tilpas og velkommen fra du kommer ind ad døren.
Retterne varierer naturligvis efter årstid, og der er også mulighed for børnemenu til de yngre familiemedlemmer.
Èn af mine klare anbefalinger er, at bestille deres frokost anretning – Sønderhoning Platte. Der kommer man omkring sæsonens udvalg, og lækre lokale specialiteter.
Et andet “must try” når man er på Fanø er bakskuld. Bakskuld er en saltet, tørret og røget ising, der steges i smør og serveres med rugbrød, citron og remoulade.
Jeg skal ikke lægge skjul på at jeg var voldsomt skeptisk første gang jeg skulle smage, men hold op jeg blev overrasket. Det smager virkelig godt, og de er virkelig gode til at lave det på byens restauranter.
Ved siden af Fajansen ligger der en iscafé som hører med til restauranten, – der slutter vi gerne af, så pigerne kan få en is.
Lækre klassiske frokostretter med fantastisk smag også lige en is til dessert 🙂
Fajancen inviterer nogle gange om året Michelin kokke på besøg, som laver en restaurant “take-over”. Følg med på deres Instagram eller Facebook