Hvad koster en rejse til Maldiverne

Vores rejse kostede 130.000 kr.

Det er jo virkelig svært at sige, – for der er KÆMPE forskel på priserne alt efter hvor du skal bo, hvad er dine krav i forhold til ophold, bolig med/uden pool, mad osv., – så jeg kan kun tage udgangspunkt i vores eget ophold.

Vi fik tilbud fra lidt forskellige bureauer, – et bureau blev lynhurtigt afskrevet, faktisk bare pga. hendes helt forfærdelige attitude og måden at tale til os på.

Vi endte med at gå videre med tilbud fra Flamingo Tours og Rejselyst, – begge bureauer med en helt fantastisk service. De lyttede til vores ønsker, og kom hurtigt retur med forslag, og var meget hjælpsomme.

Valget faldt på et tilbud fra Rejselyst, – i sidste ende var det faktisk bare en simpel ting som placering af poolen ved værelset, der gjorde at vi valgte det tilbud. Så det viser også hvor svært det faktisk var at vælge 🤗

Begge bureauer havde virkelig mange lækre pakker, – så kæmpe anbefalinger herfra. (Ikke reklame)

Vores tur til The Standard endte med at koste 130.000,- for 2 voksne og 2 børn (5 år og 9 år). Det var inkl. fly, vandfly, sytrandvila med privat pool og all inclusive.

Vores all inclusive fandt vi dog ud af var lidt begrænset, – så vi endte med, at måtte bruge ekstra penge på 2 restauranter på resortet. Sådan var det, – men det er klart noget vi vil være ekstra opmærksomme på at undersøge en anden gang.

Overwater restaurant Guda Guda

Kommentarer

 1. Hej Dianna

  Jeg har læst dit indlæg med STOR interesse, da vi netop selv har booket en ferie til The Standards igennem Matti/Rejselyst med afrejse ultimo juni og vi glæder os! :o). Vi skal afsted med vores børn på henholdsvis 7 og 9 år og har booket en strand-villa.

  Du har skrevet virkelig mange god ting, som alle sammen er noteret – tak!

  Lige lidt opfølgende spørgsmål:

  – skal vi have adaptor til telefoner, powerbanks, Ipad og andet med – eller passer stik med vores strømkabler?
  – hvad er det for nogle UV-trøjer,som I har købt – kan du måske smide et link?
  – jeg kan se, at det all-inclusive-koncept, som vi kender fra charterrejserne ikke helst er identisk med det, som de kører på The Standards. Hvordan fungere det, hvis man gerne vil have noget at drikke løbende igennem dagen – skal man så selv betale? Altså hvis ungerne skal have en sodavand og de voksne en drink eller øl? Vi kan ikke få noget at spise imellem hovedmåltiderne – korrekt? Hvad gør man, hvis man er tørstig på værelset om aftenen?

  Mange tak for et super brugbart indlæg! :o)

  • Hej Henriette

   Åhh hvor lyder det bare dejligt for jer, – I kan godt glæde jer 🙂
   Vores børn er 5 og 9 år, – og de NØD hvert et sekund.
   Og fedt at du kan bruge indlægget, det er så dejligt at høre, – tak 🙂

   Og nu til dine spørgsmål:
   Nogle af kontakterne kan godt tage vores danske stik, – men ikke dem alle. Lidt underligt 😉 Så du skal købe en converter i lufthavnen, – de har sådan nogle “multi” nogen hvor du kan klikke benene ind og ud, så de kan tilpasses kontakterne.
   Stikkene havde 3 bredde ben, og nogle kunne som sagt godt tage imod danske stik men ikke dem alle:)

   UV trøjerne købte vi på resortet, men som sagt kostede de 700kr stykket. Herhjemme kan du købe UV trøjer til børnene på f.eks. H&M til omkring 200kr. Hvis du bare googler UV trøjer kommer der muligheder frem, også til voksne. Det var mest pigerne der fik deres på når de konstant lå i havet og poolen, – men vi måtte også ty til dem indimellem 🙂

   Nej all inclusive konceptet er altså liiidt trick her, – men man kommer hurtigt ind i det 🙂 Hvis I har bestilt all inclusive, altså morgen, middag og aften ser pakken sådan her ud:
   Buffeten har som sagt åbent til alle 3 måltider, – og her kan I altid få drikkevarer. De spørger gerne efter jeres værelsesnummer, og så kan de se at I har betalt for all inclusive. Her er drikkevarer af alle salgs inkluderet, – specille cocktails, og udvalgte vine skal man betale for. Men det tænker jeg nu nok de skal sige hvis I bestiller noget der ikke er med 🙂
   Deres vine der er med i pakken var i øvrigt ganske gode 🙂

   Derudover er der en bar, – helt ovre ved receptionen. Her kan I gratis få sodavand, vin, vand, øl og drinks i løbet af dagen. Også her er der et specielt drinkskort til all inclusive – så ikke alle drinks er med i pakken.
   Vi gik tit derind efter et måltid og hentede et par drinks med ned til villaen 🙂
   *Maden i denne cafe skal man selv betale for!

   Derudover får i hver dag (en gang om dagen) fyldt minibaren op med de “free items” den indeholder. I skal udfylde en seddel som I lægger frem til housekeeping, – så fylder de de items op som der mangler 🙂 Vi satte fuld antal på alle free items hver dag;-)
   I får hver dag 2 colaer, 2 sprite, 2 øl og 2 små flasker vin – resten skal I selv købe eller hente i baren.
   Vand stiller de til jer.
   Vi gjorde det at vi tømte hele minibaren for alt der ikke var med i all inclusive og satte det til side, – så rykkede vi hylden op og gjorde plads til 2 store flasker vand også. Eller er vandet møg varmt og kedeligt at drikke.

   Der er ikke adgang til snacks eller lignende mellem hoved måltiderne, – så skal I selv købe oppe i baren eller bestille retter fra roomservice. Så vi var virkelig glade for at vi havde fyldt 1/2 indtjekket håndbagage op med snacks, slik, nødder, müslibarer osv.

   En lille note, – spørg allerede dag 1 om menukort til børnene. Der gik 2 dage før vi fik det tilbudt, og vores børn gad absolut ikke buffeten. Der er 8-10 retter på børnemenukortet, og det kan de vælge fra til frokost og aften. Husk også at spørge efter is til børnene efter frokost og/eller aftensmad, – der gik altså også 2 dage før vi fik at vide, at de kunne få det.
   Vi mødte et andet dansk par, – de havde først fået vist børnemenukortet på 5. dagen, – super ærgerligt som hun sagde, når børnene kun kunne lide ris fra buffeten. Så hun var sød lige at skulle sikre vi havde fundet ud af det 😉

   Og husk at bestille bord på de 2 a la carte restauranter i god tid, de er gerne ret booket. Her får i som voksne som sagt 2 vouchers på 50 USD, resten skal I selv betale. Børnene spiser gratis fra børnemenuen og all inclusive drikkevarer er med i prisen.

   Skriv endelig hvis du har andre spørgsmål 🙂

   Rigtig dejlig dag:)

   Dbh Dianna

 2. Henriette Flindt Bjerg

  Tusind tak! Jeg får skrevet alle dine guldkorn ned .

  Nu til noget lidt mere praktisk – indrejsekrav: Skal man have sine børn COVID-19-vaccineret før de må komme ind – ved godt at I var afsted sidste år og tingene har ændret sig. Vores har begge fået første stik (nåede ikke at få stik nr. 2 før de fik corona – og så er vi kommet fra det igen ). Er der andet praktisk, som vi skal være opmærksomme på med hensyn til adgangskrav? Vi er alle netop vaccineret på hepatitis A og stivkrampe. Og kan se at man nu ikke længere skal fremvise negativ COVID-19-test, men er der andre dokumentet (visum) eller lignende vi skal have forberedt?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gourministeriet følges af +200.000 på Instagram

Følg mig gerne på Instagram, og skriv endelig hvis du har spørgsmål til retterne.
Instagram