The Standard på Maldiverne

The Standard

Vi boede på The Standard, – en fantastisk smuk lokation med det mest fantastiske personale. Altid hjælpsomme, søde og med et smil på læben, – og alle helt vanvittig gode til engelsk. En gæstfrihed som denne har jeg sgu aldrig oplevet før, – wow.

På resortet er der en “main restaurant” som er buffeten, – her spiser man både morgenmad, frokost og aftensmad. 
Der er en seperat børnemenu som børnene kan bestille fra uden beregning når man køber all inklusive, og også lidt traditionelle “café retter” til de voksne som man kan bestille, – dog mod betaling på trods af all inklusive. 
Buffeten var super fin, – lidt svært at se sammenhængen i retterne dog. Oftest var der mange kødretter/sauceretter, men så manglede der måske lidt variation i tilbehør. Retterne smagte godt, men der manglede lidt et “tema” hvis man kan sige det sådan, – og også variation i selve retterne, det var meget det samme/de samme smage man fik. Tallerkenen blev oftest sådan lidt en blandet landhandel og usammenhængende.

Der var 2 “stationer” der skiftedes lidt med at have risotto, pasta, suppe og sådan arabisk inspireret. Det var virkelig lækkert, men køen hertil var tid tider lang, – og 15 minutter i den varme som der også er om aftenen, den kan altså føles som en evighed  😃

Maden på The Standard

The Standard Maldiverne - Buffet
The Standard Maldiverne - Buffet
The Standard Maldiverne - Buffet

Derudover er der 2 andre a la carte restauranter som du kan benytte til aftensmad. De kræver begge bord reservation, og de har hver åbent 3 dage om ugen, – forskud fra hinanden. De er som sådan ikke en del af all inklusive aftalen, – hvilket var lidt misvisende da vi bookede opholdet. Så det fungerer sådan at de voksne får en voucher på 50 USD, og så skal man selv betale det man spiser for derudover. Det fungerede som sådan helt fint, – men personligt har vi det sådan, at når pakken hedder all inklusive, så er det all inklusive – på alle restauranter.

Men tilbage til restauranterne, – de tog a la carte restauranter var VIRKELIG lækre. Suuuper lækker mad, og helt fantastiske lokationer.

På The Standard er der foruden buffet restauranten også Guda Guda og BBQ Shark.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gourministeriet følges af +200.000 på Instagram

Følg mig gerne på Instagram, og skriv endelig hvis du har spørgsmål til retterne.
Instagram