Strandvilla - Ansagna Velavaru

Strandvilla - Ansagna Velavaru

Øens strandvillaer ligger hele vejen rundt om øen. Nogle ligger trukket længere væk fra vandet end andre, så det skal man være opmærksom på når man booker. Derudover ligger nogle af villaerne på en side hvor der er rigtig mange koraller i vandkanten. Og selvom det bliver højvandet, så vil det ikke være muligt at bade der, – heller ikke med badesko. Derudover må man ikke træde på korallerne, så man vil være nødt til at gå længere hen ad stranden.
Vi var lidt uheldige med vores strandvilla, – da den lå hvor der var koraller. 

Slet ikke så mange som villaerne før vores, men stadig nok til at vi ikke kunne bade foran villaen. Derudover var huset trukket langt tilbage, så vi kunne næsten ikke se vandet fra terrassen.

Vi besluttede derfor på 2. dage, at spørge om vi kunne flytte til den anden side af øen. Det blev mod betaling, da der kun var en 2 værelses villa ledig, men det valgte vi at gøre, – for at kunne bade i det krystalklare vand som vi havde drømt om samt have kig til vandet.

Så skal du til Angsana Velavaru og bo på stranden, sà vil jeg virkelig anbefale at bestille en strandvilla med kig mod vandvillaerne, – der var vandet intet mindre end fantastisk.

På den anden side af øen var vandet bestemt også smukt, – men umuligt at bade i i den ene ende pga. korallerne, og i den anden ende vil badesko være nødvendigt.

Strandvillaerne der peger mod vandvillaerne er badesko på inden måde nødvendigt, vandet er helt vanvittig smukt.

Strandvilla - Ansagna Velavary

Video fra Strandvillaen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gourministeriet følges af +185.000 på Instagram

Følg mig gerne på Instagram, og skriv endelig hvis du har spørgsmål til retterne.
Instagram