Delfiner på Maldiverne

Dyrelivet på Maldiverne

Der er masser af dyreliv på Maldiverne, – især under havets overlade.
Smukke farverige fisk, små black tips sharks, sting rays, eremit krabber og meget mere.
Vi så også en noget større haj, – vi tror det var en leopardhaj på 2 meter, og så var vi på den smukkeste delfin safari ved solnedgang.

Jeg stiftede også bekendtskab med en jellyfish én af de første dage i havet. Jeg var ude og bade med pigerne, og pludselig kunne jeg mærke noget der brændte mit ben. Jeg kunne intet se trods det klare vand, – så jeg forstod ikke helt hvad det kunne være🧐. 
Vi kom op af vandet og det brændte og sved en del, – og jeg fik en rungede/krampede fornemmelse i benet. Intet vildsomt overhovedet, men en underlig fornemmelse. Da det blev ved efter en halv times tid hoppede jeg lige i dykkercentret for at spørge dem til råds, og de sagde med det samme at det blot var små jellyfish og de var helt uskadelige. De havde en stor spray flaske med skriften “Vinegar” stående som de sprøjtede mit ben med, og indenfor en lille time var smerterne væk. Så det var de pænt vant til 😂 oplevede ingen sammenstød med jellyfish resten af ferien, og vi levede nærmest i havet, – så tror blot jeg var uheldig.

Pigerne fik meget tid til at gå med de små søde eremit krabber på stranden, – simpelthen så hyggeligt for dem, og man fik jo så meget lyst til at tage en spand med hjem af de små nuttede væsner, – de er SÅ søde. 

Derudover så vi masser af flyvende hunde, – de fløj fra en ø i nærheden over til os på samme tid hver eftermiddag. Virkelig store og simpelthen så flotte med deres brede vingefang.

Små gekkoer sad højt oppe i loftet på badeværelset, – badeværelset var åbent øverst på væggen hele vejen rundt, så dem var der altså fri adgang for. Men de gør jo heller ikke en fis, – så dem tog vi os ikke af.

Derudover var der masser af firben når vi gik igennem “junglen”, – hyggeligt med lidt knitren mellem træerne. 

Stierne på The Standard

Myg mærkede vi nærmest ikke noget tid, – jeg fik et par stik den næst sidste aften, det var faktisk det. Normalt bliver vores yngste bogstavelig talt ædt op af myg, men hun fik ikke et eneste, – så om vi var heldige ved jeg ikke. Vi havde medbragt masser af myggespray, men fik ikke brugt en dyr. 

Derudover var der lidt forskellige flyvende insekter, på ingen måde noget generende, – og jeg er ellers virkelig ikke glad for den slags.

Edderkopper, slanger osv. så vi intet af, – ved ikke engang om de findes på Maldiverne😄 Så til dem der har skrevet og været nervøse over det, der kan jeg berolige med at, at vi intet så der kunne minde om at være farlige eller klamme dyr på hele turen.

Til dem der følger med på Instagram, – der var turens mest “skræmmende” oplevelse en krabbe der havde gravet sig ned i sandet, som vi synes lignede en stor edderkop😂. Du kan se episoden under mine højdepunktet “rejser” på IG.

Rejsetips til Maldiverne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.