Hvad koster en komplet swimmingpool i haven?

Hvad koster en komplet swimmingpool

Og ja, det var et meget dyrt projekt, – også dyrere end vi havde regnet med.

Mange steder kan man på nettet se “komplet pool og xx antal kroner”, – men dertil kommer altså også udgravning, bortkørsel af jord, poolskur, og flere andre udgifter som man lige skal have med i regnstykket. Typisk tror folk, at det koster mellem 300-600.000 kr., – det gjorde vi også selv. Og det er muligt det kan lade sig gøre, men de tilbud vi fik lå væsentligt over.

Poolskuret skal f.eks. laves på en støbt bund og det skal være frostfrit, – så det skal isoleres, der skal trækkes strøm, laves kloak mv. Så igen en udgift der kommer oven i poolprojektet, som alligevel løber rigtig hurtigt op.

Vi fik et udskrift med et tilbud og priserne for de forskellige ydelser omkring poolen. Dertil kom så uforudsete omkostninger i forbindelse med yderligere jordprøver/udgravning osv., – hvilket vi dog var blevet informeret om kunne ske. 

Poolprojektet alene, – uden skur, uden flisebelægning omkring osv. kostede 1.250.000,- 

Og ja, det er vanvittig mange penge, – jeg skal sgu også lige synke en ekstra gang når jeg læser det op, men det er og har altid været vores største drøm. Poolen er for os et møbel i haven, vores frirum og vores nydelse. Et sted vi bruger ualmindelig mange timer, og har en fest med både børn, familie og venner. Både i poolen, men også bare at sidde og nyde vandet en aften på terrassen.

Nåh, – nu har vi lige sundet os ovenpå prisen. Dertil fik vi os et stort (kæmpe) chok, da varmepumpen havde kørt de første 3 måneder. Godt nok er gas og elpriser steget eksplosivt, – meeeeen jeg blev alligevel lidt skidt tilpas da jeg så at vi havde brugt 5000-7000 kr ekstra, PR. MÅNED – siden vi startede poolen op. Og vandregningen er ikke kommet endnu, – av…. 

En af grundene dertil er, at coveret kom på meget sent, og derfor har pumpen kørt på højtryk for at holde poolen varm, og lynhurtigt forsvandt sommeren jo, og ja, – så koster det jo bare noget mere at varme poolen op. 

Jes, min mand, var ret overbevist om at vi sagtens kunne sætte temperaturen til 35 grader da kulden begyndte at komme, så holdt poolen en temperatur på 29 grader ca., – og det var også pisse sjovt og dejligt… indtil regningen for oktober dumpede ind ad døren og lød på 9.500,- Da vi så den, ja der valgte vi så at slukke for varmen – og udelukkende lade poolen stå med cirkulation og iskoldt vand☺️ Og her er vi så nu, – og vi glæder os ualmindelig meget til den skal startes op igen til foråret, og lukke ned igen – INDEN kulden falder på og varmeregningen stikker af😂

Og så fik jeg taget mig min aller første vinterdukkert, 9 grader, shit det var koldt🥶 og fedt 😍

Jeg vil løbende skrive på dette blogindlæg når jeg/vi gør os erfaringer som “ny udklækkede poolejere” 😃

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *