Strandhuset

Da vi købte huset i 2019 var Strandhytten uden tvivl noget af det vi fald aller mest for, – det frirum vi har når vi går derned er fantastisk.
Det er som at tage i sommerhus, – også selvom det blot er på den anden side ad vejen.

Strandhytten rummer ikke mange m2, – men det er simpelthen så hyggeligt. Og med en god stor terrasse og badebro, – så er der alt hvad hjertet begærer, for vores vedkommende i hvert fald.
Derfor har vi også i år besluttet at Strandhytten skal have en makeover. Sidste år fik vi ny badebro og lagt ny terrasse, – terrassen klarede Jes faktisk selv, det er blevet så godt altså.

I år skal der laves nye markiser/læsejl til siderne, vi skal have nyt køkken indendørs, der skal males og så skal vi have et udekøkken.

ByLogstrup - Udekøkken
ByLogstrup – Udekøkken

Udekøkken
Det er jo ingen hemmelighed at jeg elsker at lave mad, men det gør min mand faktisk også. Det er faktisk ham der “fik mig i gang” i køkkenet i sin tid, – og nu, ja nu får han altså sjældent et ben til jorden i køkkenet 😉 Ej pjat, – vi kan rigtig godt lide at lave mad, også sammen, og derfor var vi også 100% enige om at selvfølgelig skal vi have et udekøkken i Strandhytten.

Vi har købt det lækreste af slagsen fra ByLogstrup – fantastisk kvalitet, lækkert tidsføst design og et ekstrem funktionelt udekøkken. 100% dansk produceret, – faktisk lige tæt ved hvor vi bor.
Skabene er vandtætte, bordpladen er skærefast og tåler snildt varme, – derfor kan du både placere en grill derpå, en Forno eller lignende varmekilde.

Læs mere om vores lækre køkken her