Her får du den lækreste luksus menu til at skyde nytåret ind, – caviar, trøffel og masser af smag.
Menuen er til dig der elsker god mad, og som også har en hang til lige at give den lidt ekstra gas.
Server din caviar på hjemmelavede smørstegte blinis, køb nogle lækre håndpillede rejer til hapserne, og top dine risottokugler med friskrevet trøffel.
Den stegte pighvar er en mundfuld af himmelen når det kommer til fisk, og den overdådige Beef Wellington slår kegler i både smag og wow-faktor. Sidste nævnte kan du også toppe med lidt friskrevet trøffel inden servering, – det går perfekt hånd i hånd.
Til slut en champagne cheesecake til dessert, – bare lige for at slutte middagen af med manér.
Klik på opskrifterne nedenfor for at se fremgangsmåde, ingredienser m.m.. Eller se mere information om opskrifterne nederst på siden.
Smørristet brød med rejer og avocado
Stegt pighvar med sauce blanquette
Beef Wellington – gerne frisk trøffel på toppen –
Rødvinsglace og stegte kartofler/pommes fondant