The Standard Maldiverne

Huskeliste – værd at medbringe og undersøge hjemmefra

Solcreme, og masser af det. Vi var afsted i 10 dage, og endte med at bruge 7 flasker tror jeg. Man sveder meget og bader meget, – derfor bliver der også smurt på flere gange dagligt. 
Vi startes første dag ud med faktor 20 på de voksne, hvilket resulterede i en ret smertefuld sunburn på ryggen efter kun 20 minutters solbadning. Og den hang ved et par dage, så resten af ferien brugte vi faktisk kun faktor 30 og 50. Vi måtte også købe 2 flasker på stedet, – og de kostede som sagt 200,- for en flaske Malibu solcreme. 
Så min anbefaling, – tag rigeligt med hjemmefra. 

Badesko – tjek med stedet, rejseselskabet eller på et satellit foto hvordan bunden ser ud. Det er faktisk meget tydeligt at se på et satellit foto, – er der mange “afregninger” på bunden, så er badesko en god ide.
Ved vores strandvila var vandet vanvittig smukt, og med den smukkeste sandbund med kun ganske få løsrevne koraler og andre skarpe genstande.
Da vi tog en overnatning i en overwater villa, der var rigtig mange ujævnheder på bunden, så der havde det været skønt med et par badesko.

Snacks, – på vores ø var der ikke nogen lille “butik” hvor man kunne købe f.eks. chips, nødder osv., – og kunne man havde de nok kostet en halv arm😉 Der var lidt på værelset som man kunne købe, og det var vanvittigt dyrt. Et lille rør Pringles kostede ca. 50 kr.
Så tag med hjemmefra, – vi pakkede nødder, Pringles, slikposer til børnene osv. så vi havde til hele turen. Man er jo kun på øen, – og især familien yngste medelemmer havde brug for snacks imellem måltiderne.

UV trøjer, – vi lærte det jo på den hårde måde fra start med en ret smertefuld sunburn. Og med en pris på 700,- for en trøje på stedet, – så vil jeg anbefale at tage med hjemmefra. RIGTIG mange mennesker havde UV-trøjer på, – man er jo konstant udendørs og eksponeret for sol.

Dykkerudstyr, – tjek om det er muligt at låne/leje på stedet. Jes havde slæbt det hele med hjemmefra, men der var faktisk gratis udstyr på værelset. Måske ikke heeelt samme kvalitet, – men det kunne sagtens have fungeret til vores behov.
Ligeledes var der også et dykkercenter hvor man helt sikkert også kunne leje. 

All inclusive, – undersøg hvad det indebærer. Efter vi havde bestilt rejsen fandt vi ud af at vores kun omfattede buffeten, og et par drikkevarer fra minibaren. De 2 a la carte restauranter var ikke inkluderet, – der fik man en voucher på 50 USD pr. voksen – og den rakte egentlig ikke så langt når en bøf kostede 100 USD😉 
Børnene børnemenu var gratis.

Myggespray, – læste mig frem til at der er rigtig mange myg på Maldiverne. Så vi havde tager masser af myggespray med hjemmefra, – men fik overhovedet ikke brugt det. Jeg fik et par stik den næst sidste aften, men det var også alt. 
Men tag en med hvis du har tildens til myggestik, – så har du den i tilfælde af attack  🦟

Personlig pleje, – de kan helt sikkert godt skaffe det til dig, men det er ikke noget du ellers kan købe på stedet, – ikke på den ø vi var på i hver fald. Så husk tandpasta, barberskum, hår artikler, cremer, bind, tamponer osv. 
Husk også en form for mælkesyre bakterier til maven, Panodil, allergipiller, mavesyrepiller eller hvad du bruger derhjemme, – termometer eller specielle cremer mod f.eks. soleksem. Du er på en øde ø, og der er ikke lige et apotek at komme på.

Undervands kamera, – hvis du har det, så tage det med. Der er så smukt under havets overflade, og du ønsker at forevige hvert et øjeblik. Jeg dykker ikke selv, men Jes var ude og snorkle, og filmede simpelthen de vildeste videoer🐠

Drone, der var no-drone-zone på hele øen. Det fandt vi så først ud af efter vi havde fløjet rundt af flere omgange henover øen med vores drone. En sød ansat fortalte, at det måtte man desværre ikke, men var der noget man ville filme f.eks. ud over vandet eller lignende, så kunne man bede om tilladelse i receptionen. Så undersøg om det er tilladt inden, – og ellers kan du ligeså godt lade dronen blive hjemme.

Rejsetips til Maldiverne

Kommentarer

  1. Hvilken drone havde I taget med på ferien?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *