Jul med Gourministeriet

Du finder opskrifterne på Gourministeriet's julemiddag længere nede på siden 🤗 Jeg håber du kommer i julestemning 🎄
Du kan finde mange flere juleopskrifter, brug blot menuen i toppen af siden eller søgefeltet.
Rigtig glædelig jul ♥️
Dianna Brinch - Gourministeriet
Dianna Brinch
Gourministeriet.dk

eller

Mere end 164.000 følger Gourministeriet på Instagram. Ny inspiration hver dag, konkurrencer og mulighed for at stille spørgsmål til mine opskrifter 🤗

Julen er for mig den hyggeligste højtid overhovedet, og selvom julen er børnenes fest er jeg ikke blevet for gammel til at synes den er fuldstændig magisk og eventyrlig.Jeg starter allerede med at jule planlægge i november, der kribler det simpelthen i mine fingre for at få lov til at finde alle de hyggelige julestager, julelys og pynt frem.Jeg elsker at tænde op for julemusikken, stearinlys og pakke pigernes kalendergaver ind, imens jeg tænker på hvor fantastisk man selv synes julen var da man var lille, – julemanden, nisserne og ikke mindst gaverne, – det var og er ren julemagi.

At se hvordan pigernes øjne lyser op, når de ser at nisserne har spist kagerne de har lagt frem, julemanden har spist risengrøden, mælken der er tryllet grøn og små fodspor i melet på køkkenbordet, – det er intet mindre end fantastisk, og jeg bliver selv glad helt ind i hjertet.
Jeg er selv vokset op i et hjem hvor hele huset var fyldt med nisser, julelys og magisk julestemning. Hvor julemanden kom og spiste risengrød om natten, nisserne havde pyntet det smukkeste juletræ mens vi sov og drille nisserne havde gemt vores kalender gaver.
Det er en tid jeg tænker tilbage på med den største jule glæde, og den vil jeg også gerne give vores piger herhjemme mens de stadig tror på nisser og julemand. Pigernes værelser bugner med nisser i alle afskygninger mens jeg holder det mere enkelt i stuen og på 1. salen. Jeg er vild med alle former for julelys, smukke julestager og enkelt julepynt, – men juletræet får lov til at være som jeg husker det fra da jeg var barn, nemlig med skinnende røde, guld og sølv kugler og masser julelys.

Julebag er også en stor del af julestemningen herhjemme og ældste prinsessen elsker at hjælpe til. Vi bager småkager allerede i slut november og spæder til med ekstra portioner mod juleaften. Konfekt med marcipan og nougat bliver lavet så tæt på juleaften som muligt, så vi ikke spiser for meget af det, og der bliver bagt juleboller, lavet brændte mandler og andre julegodter.Jeg har samlet lidt billeder fra årets jule udsmykninger i vinduerne samt udendørs, som jeg synes er blevet så smukke og enkle, – lige efter min smag.Ligeledes linker jeg til alle vores skønne juleopskrifter som vi indtil videre har være igennem i år, – men hold øje, der kommer flere på løbende.

Rigtig glædelig jul.

Gourministeriet's Julemiddag
Flæskesteg i Airfryer - Opskrift på flæskesteg i Airfryer
Airfryer

Flæskesteg i Airfryer

Flæskesteg tilberedt i Airfryer, – super nemt, minimal opvask og altid perfekt flæskesteg. Saftig flæskesteg med sprød svær, tilberedt i

Læs mere »
Hjemmelavet rødkål - Opskrift på hjemmelavet rødkål
Jul

Hjemmelavet rødkål

Lækker hjemmelavet rødkål, – super nemt at lave og helt perfekt til julemaden.Hjemmelavet rødkål kan på ingen måde sammenlignes med

Læs mere »
Perfekte brunede kartofler - Opskrift på brunede kartofler
Brunede kartofler

Perfekte brunede kartofler

Perfekte brunede kartofler, – lysebrune, glinsende og den dejligste smag.Brunede kartofler smager fantastisk, og det er simpelthen et must på

Læs mere »
Risalamande - Opskrift på julens bedste risalamande
Dessert

Risalamande

Klassisk risalamande, – julens bedste risalamande. En skøn risdessert med vanilje, fløde og mandler. Ingen juleaften uden risalamande med kirsebærsauce,

Læs mere »
Risengrød med kanelsukker og smørklat
Aftensmad

Risengrød

Risengrød med kanelsukker og smørklat, – tilberedt på komfur.Risengrød hitter hos både store og små, – det kan servers året

Læs mere »
Julestemning med Gourministeriet
Jeg elsker julen og jeg elsker at pynte op 🎄 Julemaden har selvfølgelig også en særlig plads i min verden 🤶🏻
Dianna Brinch - Gourministeriet
Dianna Brinch
Gourministeriet.dk
Gourministeriet's julefrokost
Find alt til den perfekte julefrokost
Glædelig Jul