Nytårsmenu 1 - Den Klassiske

Nytårsmenu #1 - Den klassiske

En menu er til dig der elsker god mad, – masser af gode smage, lækre anretninger, og i et omfang hvor alle kan være med i køkkenet.
Du finder lækre appetizers/snacks hvor flere elementer kan laves og forberedes i god tid. 2 forslag til forretter, en god klassisk hovedret, og en dessert som alle elsker, – og som med fordel kan laves dagen i forvejen.
En menu dine gæster helt sikkert vil elske.

Nytårsmenuen 2022 - Den klassiske

Klik på opskrifterne nedenfor for at se fremgangsmåde, ingredienser m.m.. Eller se mere information om opskrifterne nederst på siden.

Find opskrifterne til menuen her

Krustader med laksesalat
Opskrift på laksesalat serveret i sprøde krustader, - en lækker lille appetizer.
Gå til opskrift
Krustader med laks - Opskrift på appetizer med laksesalat
Kartofler med urtecreme og bacon
Opskrift på nem og lækker appetizer med ovnbagte kartofler, urtecreme og knust bacon.
Alt efter hvor mange slags appetizere der er, så skal man beregne ca. 2-3 stk pr. person.
Gå til opskrift
Kartofler med urtecreme og bacon - Opskrift på appetizer
Åben ravioli med jomfruhummer, spinat og jomfruhummer bisque
Opskrift på nem og lækker ravioli, serveret "åben" imellem 2 lasagneplader. Fyldet er lavet med hakket jomfruhummer, spinat og parmesan, - og retten er toppet med hummerbisque og friske grønne asparges.
Gå til opskrift
Åben ravioli med jomfruhummer og bisque - Opskrift på ravioli med jomfruhummer
Oksemørbrad med variation af løg og rødvinsglace
Opskrift på saftig oksemørbrad serveret med variation af løg og rødvinsglace.
Gå til opskrift
Oksemørbrad med variation af løg og rødvinsglace - Opskrift på stegt oksemørbrad
Smørristet franskbrød med rejer og avocadocreme - Hapsere med rejer
Opskrift på lækre små rejehapsere, - perfekt com appetizer eller forret.
Denne portion passer til 4 personer med 3 til hver, - er der andre hapsede rækker den til 6-8 personer.
Gå til opskrift
Smørristet brød med rejer og avocadocreme - Opskrift på hapsede med rejer
Pommes fondant
Opskrift på lækre pommes fondant.
Beregn ca. 2 bagekartofler pr. mand.
Gå til opskrift
Pommes fondant - Opskrift på pommesfondant med krydderurter
Stegt torsk med sauce blanquette, ærter og bacon
Opskrift på ristet torsk med fransk sauce blanquette, knust bacon og ærter.
Gå til opskrift
Stegt torsk med sauce blanquette, ærter og bacon - Opskrift på ristet torsk
Gateau Marcel
Opskrift på den lækreste Gateau Marcel, - den ultimative chokoladekage med chokolademousse.
Kagen her er lavet i en springform på 24 cm, - jeg vil anbefale at bruge én på ca. 22 cm, - evt. 20 cm. Vær opmærksom på at bagetiden da kan ændre sig en smule, så kagen skal have et 3-5 minutter mere.
Gå til opskrift
Gateau Marcel - Opskrift på den lækreste Gateau Marcel