Hvor mange dage på Maldiverne?

Vi havde 10 overnatninger...

Vi har booket mellem 10 og 12 overnatninger når vi har været afsted, og det har været helt perfekt for os. 

7 dage ville jeg personligt synes var for lidt med den relativ lange flyvetur, – samt det faktum at man kan ankomme sent på ankomstdagen, og måske skal tidligt hjem på afrejsedagen. Der går sagtens 4-5 timer fra du lander i Male til du er på øen, får tjekket ind på dit værelse osv. 

Et godt eksempel er, at vi landede i Malé kl. 8.40, men tjekkede faktisk først ind på værelset kl. 15.00. Turen med vandfly tog kun 30 minutter, – men turen med vandfly er planlagt på forhånd, så der kan godt opstå ventetid i lufthavnen. Det sammen tænker jeg der kan hvis man skal med båd. 

Vi fløj i øvrigt med Qatar Airways hele vejen, – Kbh-Doha og Doha-Malé. En super god tur med nogle stræk der bestemt er til at overskue. I Doha havde vi ca. 2-2 1/2 times ventetid, og det passede faktisk helt perfekt i forhold til at komme af flyet, lige strække ben og frem til den næste gate. 

Kbh-Doha tog ca. 6-6 1/2 time og Doha-Malé ca. 4 1/2 time. Og lige en lille note, – slå data roaming fra på mobilen både i Doha og på Maldiverne. 30 sekunders internet koster et par hundrede😉 Hotellerne har WiFi, og det fungerer fint.

Vandflyver Maldiverne

Maldiverne

The Standard Maldiverne - Rejse tips Maldiverne
Er det dyrt på Maldiverne? Ja :)
The Standard Maldiverne - Rejse tips Maldiverne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gourministeriet følges af +200.000 på Instagram

Følg mig gerne på Instagram, og skriv endelig hvis du har spørgsmål til retterne.
Instagram