Pakkerejse eller planlæg selv?

Vi anbefaler en pakkerejse

Vi besluttede meget impulsivt at vi ville på ferie, – og at vi ville prøve Maldiverne som vi altid har drømt om.

Vores juleferie til Thailand blev annulleret 3 dage før afrejse grundt nærkontakt med corona og symptomer hos én af os (der var så ikke noget, – men hellere på den sikre side). I Thailand krævede de pcr test både ved ankomst, og på 6. dagen, – så vi turde ikke tage chancen. Tænk at blive skilt fra hinanden lige ved juleaften, eller faktisk bare når som helst på ferien, og at én eller måske alle skulle isoleres på et hospital, – det var ikke særlig tiltalende.Nåh men vi besluttede så meget spontant at vi ville til Maldiverne,  – efter vi netop havde overstået corona herhjemme. 3 ud af 4 havde haft det, – yngste musen slap. Maldiverne krævede kun test inden afrejse, max 96 timer gammel – så den chance turde vi godt tage. Krav om denne test er i øvrigt netop annulleret, – men tjek altid seneste nyt her: https://imuga.immigration.gov.mv/ethd/create
Det er også her du skal udfylde en formular 48 timer inden afrejse både til og fra Maldiverne. Husk at gemme QR koderne – dem tjekker de i lufthavnen.
BEMÆRK: Reglerne ændre sig til hele tiden, så tjek altid seneste nyt med rejseselskab, hotel eller fly. Vi rejste d. 27. februar 2022 til d. 10. marts 2022.

Vi søgte rundt på nette på steder vi gerne ville bo, – og priserne løb lynhurtigt op. Skatter og afgifter, tur med vandfly osv..
Til vores hotel kostede turen med vandfly alene 10-12.000,- for 2 voksne + 2 børn t/r. Båd er billigere, men det er ikke alle øer man kan komme til med båd pga. afstand.

Vandflyver på Maldiverne (Business Class)

 

Vandflyver på Maldiverne

Vi besluttede derfor at kontakte et rejsebureau og få en pakketilbud, – fly, ophold, transfer (vandfly eller båd), all inklusive osv.
Vi havde faktisk regnet med at det ville være dyrere, – men overraskende nok var det faktisk billigere.
Det var en super måde at bestille turen på, – også især som første gangs rejsende til Maldiverne, så vidste vi ligesom at vi var i professionelle hænder.

Så en kæmpe anbefaling er at booke sådan en rejse gennem et rejsebureau.

Kommentarer

  1. Hej
    Er meget interesseret i og høre hvilket rejsebureau du har brugt 🙂
    M.V.H Oscar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gourministeriet følges af +200.000 på Instagram

Følg mig gerne på Instagram, og skriv endelig hvis du har spørgsmål til retterne.
Instagram