Maldiverne - Drømmeferien til Maldiverne

Overwater eller strandvilla på Maldiverne

Det korte svar er, – det kommer helt an på hvad du er til 😃

Vi havde bestilt en strandvilla med privat pool og direkte adgang til det krystalklare vand. Efter en uge besluttede vi dog at spørge, om vi kunne få lov at flytte til en overwater villa for at prøve det. De var ekstrem søde på hotellet, og vi fik lov at rykke værelse, – uden ekstra omkostning, da overwater villaen var billigere.
Det var virkelig en fed oplevelse. Simpelthen så smukt, – masser af fiskeliv på havets bund, og vildt at bo på vandet, med glas under dele af badeværelsesgulvet så man kunne kigge ned på fiskene osv. 

Men… vi kunne godt mærke at vi var mere til stranden, – der var mere åbent, nemmere at søge skygge, mere luft, – og så især også efter vi så flere kæmpe stingrays tæt foran vores trappe til vandet. Der valgte pigerne pænt at blive i poolen på terrassen, for dem var de ikke synderligt begejstrede for, – og det var jeg faktisk heller ikke hvis jeg skal være helt ærlig 🤗
Så efter et døgn på vandet, fik vi lov at flytte retur igen🙈, – og det var ligesom det skulle være. Skønt at være tilbage og bo på stranden, – luften, de grønne beplantninger og bare udsigten i det hele taget, wow.

Og nu skal det jo altså ikke lyde som om der ikke er adgang til stranden for dem der bor i overwater villaer, for naturligvis er der det. 

Beach Villa – The Standard Maldiverne

Rejsetips til Maldiverne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *