Overwater eller strandvilla på Maldiverne

Bo på stranden eller over vandet?

Det korte svar er, – det kommer helt an på hvad du er til – og hvilket resort du skal bo på 🙂

På The Standard havde vi bestilt en strandvilla med privat pool og direkte adgang til det krystalklare hav. Efter en uge besluttede vi dog at spørge, om vi kunne få lov at flytte til en overwater villa for at prøve det. De var ekstrem søde på hotellet, og vi fik lov at rykke værelse, – uden ekstra omkostning, da overwater villaen var billigere.

Det var en fed oplevelse. Simpelthen så smukt, – fiskelivet på havets bund, og vildt at bo på vandet, med glas under dele af badeværelsesgulvet så man kunne kigge ned på fiskene osv..

Overwater Villa - Bathroom

Overwater Villa - The Standard

Så efter et døgn på vandet, fik vi lov at flytte retur igen 🙈, – og det var ligesom det skulle være. Skønt at være tilbage og bo på stranden, – luften, de grønne beplantninger og bare udsigten i det hele taget, wow.

Og nu skal det jo altså ikke lyde som om der ikke er adgang til stranden for dem der bor i overwater villaer, for naturligvis er der det.

På vores tur til Angsana Velavaru flyttede vi også i en vandvilla, og det var en helt anden oplevelse. Det kan du læse om her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gourministeriet følges af +200.000 på Instagram

Følg mig gerne på Instagram, og skriv endelig hvis du har spørgsmål til retterne.
Instagram