All inclusive - All Dine - Ansagna Velavaru

Vi havde booket opholdet med All Dine pakke

– vær dog opmærksom på, at der findes flere forskellige pakker.

I All Dine pakken får man, når man bor i en strandvilla, adgang til øens restaurant med buffet, Kaani Restaurant, til alle 3 måltider, samt frokost og aften a la carte kort i øens “pool bar”, Kuredhi Pool Bar. 

Vil faktisk ikke kalde den for pool bar, for det var så meget mere end det. 

Kortet var stor og varieret, virkelig lækre vegetarretter, og maden smagte bare så godt. Alle drikkevarer var inkluderet, og der var også et super lækkert menukort for de yngste. Det var meget mere end vi havde turde håbe på.

Bor du i en vandvilla får du med All Dine adgang til Kaani Restaurant, Kuredhi Pool Bar samt restauranten ved vandvillaerne – Azzurro Restaurant and Bar, – denne skal du ellers betale for at spise på, hvis du bor i en strandvilla.

Azzurro Restaurant and Bar havde et helt fantastisk menukort også. Masser af lækre retter, og alt fra bøf, burger, pasta retter, fisk og vegetar. 

Øen har endnu en restaurant, Restaurant Funa. Den ligger for enden af en lille bro, ind fra stranden. Der får du 20% på kortet, undtagen drikkevarer.

Her var maden virkelig også lækker, et asiatisk menukort, – og med den lækreste beliggenhed. Vi sad fantastisk med direkte kig ned til havet, – hvor vi også så masser af hajer og andre store fisk.

Her kan du også nyde en “sun downer”, – her havde de “buy one get one” på drinkskortet.

Om alle restauranterne vil jeg faktisk sige at det var super lækkert, – hyggeligt stemning, dejlige omgivelser og virkelig lækker mad.

Derudover var deres vegetarkort også virkelig lækkert, – der var mange muligheder, og det samme gælder deres fiskeretter.

Morgenbuffeten i Kaani Restaurant var lidt kedelig og ensformig, – der var den f.eks. helt anderledes ude ved vandvillaerne.

Men generelt vil jeg sige at niveauet på manden var super højt, – det var virkelig lækkert

Azzurro Restaurant and Bar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gourministeriet følges af +200.000 på Instagram

Følg mig gerne på Instagram, og skriv endelig hvis du har spørgsmål til retterne.
Instagram