Beslutningen – en beslutning for de næste 40 år

Den færdige swimmingpool

Vi var ret hurtige til at finde ud af, – at det vi ønskede af en pool krævede lidt mere. Derfor faldt valget også lynhurtigt på en støbt pool, så vi selv havde mulighed for at bestemme dimensioner, udstyr mv. 

Poolen skal passe til haven, – både i udtryk, størrelse og selvfølgelig også funktionelt.

Vores pool er støbt, den måler 3,5×12 meter, og vi har valgt en mørk grå meleret dug i hele poolen. Farvevalg traf vi dels da den er lettere at holde i farven, – eventuelle urenheder, misfarvninger mv. syner ikke så gennemtrængende som på f.eks. en hvid dug. Men også da det udtryksmæssigt ser meget bedre ud i forhold til Øresund i baggrunden. Vi har ligeledes valgt at tilkøbe automatisk rense/doseringsanlæg samt automatisk cover, lamper i krom mv.

Det er lidt ligesom at købe en bil. De tilbud og priser man finder på nettet er ofte skrallet helt ind til benet, – så alt efter hvilken type lamper du vælger, kantfliser, farve på cover, liner, kantfliser osv., – så løber det altså op kommer som ekstra, så man kan hurtigt blive et par hundrede tusinde fattigere efter mødet hvor man vælger ting.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *