Mexicansk mad smager simpelthen fantastisk, og enhver mexicansk ret fortjener et godt hjemmelavet mexicansk krydderi. Det er så nemt at lave sit eget mexicanske krydderi, og det smager fantastisk til både at krydre kød med til tortillas, nachos mv., men også i andre mexicanske retter som min one pot pasta med mexicansk krydret oksekød, Huevos Rancheros eller i lækre sprøde tinga taquitos.
Hjemmelavet mexicansk krydderi
Opskrift på hjemmelavet mexicansk krydderi Denne opskrift giver et mellemstort krydderiglas.
Ingredienser
- 3 spsk spidskommen
- 2 spsk sød paprika
- 1 spsk stødt koriander
- 1 spsk chili pulver
- 1 spsk løg pulver
- 1 spsk hvidløgs pulver
- 1/2 spsk chiliflager
- 1/2 tsk stødt kanel
- 1/2 tsk stødt nelliker
- Salt og peber (ca. 1/2 tsk af hver)
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne, smag til med salt og peber, og opbevar krydderiet i et lufttæt krydderiglas.
Pingback: Mini tortillas - Opskrift på hjemmelavede mini tortillas
Pingback: Pulled beef - Opskrift på den lækreste pulled beef
Pingback: One pot pasta vegetar - Opskrift på mexicansk vegetar pastaret
Pingback: Mexicanske tacos - Opskrift på tacos med krydret oksekød
Pingback: Hjemmelavet gyros krydderi - Opskrift på græsk gyros
Pingback: Tinga taquitos - Sprøde tortilla ruller med oksekød og grøntsager - Gourministeriet