
Et mexicansk vidunder af en ret, der smager skønt og er ultra nem at lave. Retten er fyldt med smag og fylde i form af grøntsager og lækre mættende bønner, – oplagt til den ugentlige vegetar dag.

Huevos Rancheros
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 ds hakkede tomater
- 2 peberfrugter, skåret i mindre tern
- 1
stort løg, finthakket
- 3
forårsløg, fintsnittet
- 3 fed
hvidløg, fintrevet
- 1 ds
kidney bønner
- 1 ds
sorte bønner
- 1 spsk
tomatkoncentrat
- 2 1/2 tsk
spidskommen
- 1 1/2 tsk
stødt koriander
- 1/2 tsk røget paprika (kan undlades)
- 1/2 tsk
chilipulver
-
Olivenolie
-
Salt og peber
- 4
æg
- 1 håndfuld cheddar, revet
- Olie
- Salt og peber
Derudover
- Hakket persille eller frisk koriander til toppen
- 18 % Creme fraiche
- 2 stk avocado, skåret i skiver
-
Evt. tortilla chips
Sådan gør du
- Svits løg og hvidløg klare i lidt olivenolie på en pande.
- Tilsæt forårsløg og peberfrugt og steg videre i et par minutter.
- Tilsæt krydderierne, rør rundt og tilsæt derefter tomatkoncentrat, - lad det stege med i et par minutter.
- Hæld de hakkede tomater over, og lad dem reducere lidt væske ved middelhøj varme i ca. 5 min.
- Hæld bønnerne over og lad retten varme igennem, og smag til med salt og peber.Tilsæt mere chili hvis retten ønskes stærkere.
- Lav 4 små fordybninger i retten og slå et æg ud i hver. Skru ned til svag varme og læg et låg på panden, og lad æggene tilberede ved svag varme, ca. 10 min. Alternativt kan man smide panden i ovnen ved 200 grader til æggene er tilberedt, - ca. 10-14 min.
- Inden æggene er færdig tilberedt drysses med revet cheddar så det kan nå at smelte.
- Server retten med frisk hakket persille eller koriander og avocado på toppen, og evt. en skål tortilla chips og creme fraiche ved siden af.


Har lige nydt jeres skønne Huevos Rancheros ret. Byttede dog de sorte bønner ud, med hakket oksekød da drengene synes at kød skal der til. Super super lækker☺️
Hej Eva
Hvor er det bare godt at høre, tusind tak for din feedback:)
Mega god ide med hakket oksekød, det vil jeg også prøve:)
Rigtig god weekend:)
Hilsner Dianna
Pingback: Mexicansk krydderi - Opskrift på hjemmelavet mexicansk krydderi
En af vores favoritter herhjemme
Totalt favorit i vores hjem
Hej Lisa
Hvor gør det mig glad at høre – tusind tak 🙂
Kh Dianna