Linsefrikadeller - Opskrift på vegetarfrikadeller med linser

De bedste linsefrikadeller

Anbefal

Nok de bedste vegetar frikadeller jeg til dato har lavet, hold op de smager godt. Røde linser har i sig selv en fantastisk smag, og de bidrager virkelig godt til de her linse frikadeller. Kombineret med en masse grøntsager og krydderier får du et fantastisk lækkert, velsmagende og mættende måltid, der ovenikøbet er mega sundt.
Server dem i pitabrød, wraps, til en god salat eller prøv at servere dem i en æggewrap med kålsalat, – favorit vegetar måltid herhjemme.

De bedste linsefrikadeller

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 30 min.

Opskrift på de bedste linsefrikadeller

Ingredienser

  • 3 dl tørre røde linser, - forkoges som anvist på pakken og drænet godt for væde
  • 2 gulerødder, groftrevet
  • 1/2 squash uden kerner, groft revet
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 bdt persille, finthakket
  • 1 dl havregryn
  • 2-3 spsk hvedemel
  • 1 æg
  • 2 spsk sesam
  • 2 spsk sort sesam (kan undlades)
  • 1 1/2 tsk spidskommen
  • 3/4 tsk chilipulver
  • 1 spsk limesaft
  • 1 tsk salt
  • Friskkværnet peber
  • Rapsolie til stegning

Fremgangsmåde

1

Bland alle ingredienserne til linsefrikadellerne og lad farsen hvile et øjeblik.

2

Varm en god sjat rapsolie op på en pande, og form frikadeller af farsen ved hjælp af en ske, og steg dem gyldne og sprøde på begge sider. Bemærk at farsen godt må være lidt våd så frikadellerne ikke bliver tørre.

3

Server de lune og sprøde linsefrikadeller med dit ønskede tilbehør.

Opskrift på de lækreste linsefrikadeller i æggewrap
Linsefrikadeller serveret i æggewrap med kålsalat og feta.
Linsefrikadeller - Opskrift på vegetarfrikadeller med linser
Linsefrikadeller – Opskrift på vegetarfrikadeller med linser

Kommentarer

  1. Avatar

    Er det 3 dl rå eller kogte linser?
    Er lidt i tvivl 🙂

     
    • Dianna Brinch

      Hej Tina

      Kan godt se det er lidt misvisende, har rettet i teksten:)
      Det er 3 dl tørre linser som du koger og dræner godt for væde.
      God fornøjelse med dem, de smager SÅ fantastisk. Og steg dem i rigeligt olie, så bliver de lækre sprøde:)
      Mange hilsner
      Dianna

       
  2. Pingback: Couscous frikadeller - Opskrift på vegetar frikadeller

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.