Pulled beef - Opskrift på den lækreste pulled beef

Pulled beef

Fantastisk lækker pulled beef med masser af smag og simpelthen det lækreste møre kød.
Jeg har rubbet denne pulled beef i en lækker hjemmelavet rub, og lagt den på køl natten over. Jeg har holdt den ret simpel, og stadig med masser af smag, så man efterfølgende også kan tilberede resterne med andre krydderier, f.eks. en mexicansk krydderi så kødet kan bruges i en gang mexicanske tacos.
Prøv også at servere denne lækre hjemmelavede barbecue sauce til, – det smager helt fantastisk.
Denne gang tilberedte vi vores pulled beef i vores Morsø Forno, men den kan selvfølgelig uden problemer tilberedes i ovnen.

Pulled beef

By Dianna Brinch Personer: 6
Tid: 24 timer

Opskrift på den lækreste pulled beef, - rubbet i hjemmelavet krydderi og langtidsstegt ved svag varme.

Ingredienser

  • 1,5 kg tykkam
  • 1 1/2 dl vand
  • Rub
  • 2 spsk brun farin
  • 2 spsk paprika
  • 2 tsk løg pulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk chipotle chilipulver
  • 1 1/2 tsk salt
  • Peber

Fremgangsmåde

1

Bland alle krydderierne til rubben, og rub stegen godt ind, - brug alt rubben.

2

Pak kødet tæt i enten film eller en vakuumpose, og læg det på køl natten over, - den skal ligge i 8-12 timer.

3

Tag en gryde, der kan tåle at gå i ovnen, og hæld vandet i denne. Læg stegen oven i, og sørg for at hælde alt krydderisaften med over stegen.

4

Læg låg på, og lad nu stegen langtidsstege ved 120 grader i ca. 10 timer. Vi startede vores Forno op med masser af brænde, lod den brande godt ud, og holdt den derefter i gang med et par stykker brænde ad gange, - på den måde holdt den en temperatur på mellem 120-150 grader. Laves stegen i ovnen skal den blot stå på 120 grader.

5

Lad stegen hvile i 15 min. inden den tages op af gryden (uden væden i bunden) og trækkes fra hinanden med 2 gafler.

Pulled beef - Opskrift på den lækreste pulled beef
Pulled beef serveret med hjemmelavet barbecue sauce.
Pulled beef - Opskrift på den lækreste pulled beef
Pulled beef – Lækker saftig pulled beef med masser af smag.

Kommentarer

  1. Pingback: Pulled beef pasta - Opskrift på cremet pasta med pulled beef

  2. Marianne

    Hej det lyder lækkert.
    Hvis man nu ikke har en gryde der kan gå i ovnen kan man så lave den i et fad?
    Mvh Marianne

    • Hej Marianne

      Det kan du tro du kan, – hæld ca. 1 1/2 dl vand i bunden af fadet (ikke over kødet så rubben skylles af”, læg stegen i fadet og dæk med staniol, – så er fremgangsmåden helt den samme

      Mange hilsner
      Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.