Lækre bløde tacos fyldt med mexicansk krydret oksekød, og toppet med en grov grøntsagssalsa og avocado.
Et nemt og lækkert måltid der kan laves på under 30 min., – og som hele familien er vilde med.
Jer bruger min hjemmelavede mexicanske krydderi til at krydre kødet med, – men en almindelig taco mix kan også sagtens bruges.
Tacos med mexicansk krydret oksekød og grøntsagssalsa
Opskrift på bløde tacos fyldt med krydret oksekød, grov salsa og avocado.
Ingredienser
- Fyld
- 500-600 g hakket oksekød
- 1 løg, finthakket
- 1 peberfrugt, finthakket
- 2 fed hvidløg, revet eller presset
- 5 skiver syltede jalapenos, finthakket
- 2-3 spsk mexicansk krydderi eller tacomix
- Salt og peber
- Olie
- Grøntsagssalsa
- 2 store tomater
- 1 rød peberfrugt
- 1 grøn peberfrugt
- 1 lille rødløg
- 1 ds majs
- 1 håndfuld persille
- Salt og peber
- Derudover
- 8-12 mini tortillas, - beregn 2 - 3 stk pr person
- 150 g revet cheddar til topping
- 1 portion guacamole
Fremgangsmåde
Grøntsagssalsa Snit og hak alle grøntsagerne og bland dem godt sammen.
Vend dem med lidt salt og peber og stil til side.
Fyld Varm lidt olie i en gryde og steg løg, peberfrugt og hvidløg af ved middel varme.
Tilsæt kødet og brun det godt af.
Tilsæt mexicansk krydderi og jalapenos, og varm det godt igennem, - smag til med salt og peber.
Varm i mellemtiden de bløde tortillas som beskrevet på pakken.
Top dine tortillas med revet cheddar, kødfyld, mere cheddar, grov grøntsagssalsa og en god klat guacamole.




