Lækker snasket burger a la McDonald’s Homestyle Bearnaise, – rosastegt hakkebøf, cheddar, sprød iceberg, hjemmelavet røget løgkompot, ristede løg og bearnaise.
Kartoflerne serverer jeg ved siden af, denne gang med råstegte kartofler, – men du kan også gå all the way, og frittere nogle kartoffel stick og putte i, – så er det en ægte Paul Cunningham Homestyle Bearnaise.
Løgkompotten holder sig fint på køl, – så gem endelig hvis der skulle være noget til overs.

Hjemmelavet Homestyle Bearnaise - Bearnaise Burger med løgkompot
Ingredienser
- 800 g
hakket oksekød, formet til 4 bøffer
- 4
- 1 dl bearnaisesauce - klik her for opskrift
- 1/4 iceberg, fintsnittet
- 8 skiver
cheddarost
- 2 dl ristede løg, - jeg vil anbefale at lave hjemmelavede ristede løg
-
Salt og peber
Røget løg kompot
- 1/2 kg
løg
- 1/2 dl
god mørk balsamico
- 1/4 dl
olie
- 1 spsk
honning
- 1/4 tsk røget paprika, - smag selv til
-
Salt og peber
Sådan gør du
Røget løgkompot
- Pil løgene og skær dem i strimler.
- Varm lidt olie i en gryde og steg løgene klar ved middel varme, - uden de tager farve.
- Tilsæt røget paprika, honning og balsamico, krydr med en smule salt og peber, og lad løg kompotten simre ved svag til middel varme til løgene er bløde og karamelliserede, - ca. 30-45 min.,- rør under vejs. Lad løgene hvile ved helt svar varme til de skal serveres.
Burgeren
- Krydr bøfferne med salt og peber, - og steg eller grill dem til de er tilberedt som ønsket. Sluk for blusset og læg osten på, - 2 skiver på hver.
- Lun burgerbollerne og bearnaisen, - det er vigtigt bearnaisen er tyk så den bliver i burgeren.
- Smør underbollen med løgkompot, top med bøffen, og læg derefter en håndfuld iceberg og ristede løg på toppen.
- Læg et par gode skefulde bearnaise på toppen og slut af med top bollen.
Følg Gourministeriet på Instagram
Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.




Fantastisk opskrift har lavet den perfekt
Tak
Det er jeg simpelthen så glad for at høre, – tusind tak:)
Rigtig god weekend.
De bedste hilsner
Dianna
Jeg synes ikke, at jeg kan se nogen steder, hvor meget paprika, der skal i?
Hej Maria
Ej hvor mærkeligt, – det er tilføjet nu:)
Jeg bruger 1/4 tsk, – men smag gerne til, nogle kan lide det meget røget andre mindre:)
Dbh Dianna
Laver du din egen Bearnaise eller køber du den færdig?
Hej Malene
Ej jeg kan da se, at jeg slet ikke har linket til min bearnaisesauce på opskriften, – det er en fejl 🙂
Når det er sagt er det meget forskelligt hvad jeg gør.
Jeg laver både selv, men jeg holder mig altså heller ikke tilbage fra at købe en færdiglavet 🙂
De købte er jeg vild med én fra Irma der hedder Belgisk bearnaise, – den er ret kraftig i smagen, men virkelig lækker 🙂
Kh Dianna
Super god opskrift, vi har spist den jævnligt og min kone er tosset med løgkompotten Opskriften kan varmt anbefales !
Hej Flemming
Det gær mig simpelthen så glad at høre, fantastisk altså:)
Tusind tak for din besked, og rigtig dejlig dag:)
Dbh Dianna