Lækker snasket burger a la McDonald’s Homestyle Bearnaise, – rosastegt hakkebøf, cheddar, sprød iceberg, hjemmelavet røget løgkompot, ristede løg og bearnaise.
Kartoflerne serverer jeg ved siden af, denne gang med råstegte kartofler, – men du kan også gå all the way, og frittere nogle kartoffel stick og putte i, – så er det en ægte Paul Cunningham Homestyle Bearnaise.
Løgkompotten holder sig fint på køl, – så gem endelig hvis der skulle være noget til overs.
Hjemmelavet Homestyle Bearnaise - Bearnaise Burger med løgkompot
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 800 g
hakket oksekød, formet til 4 bøffer
- 4
- 1 dl bearnaisesauce - klik her for opskrift
- 1/4 iceberg, fintsnittet
- 8 skiver
cheddarost
- 2 dl ristede løg, - jeg vil anbefale at lave hjemmelavede ristede løg
-
Salt og peber
Røget løg kompot
- 1/2 kg
løg
- 1/2 dl
god mørk balsamico
- 1/4 dl
olie
- 1 spsk
honning
- 1/4 tsk røget paprika, - smag selv til
-
Salt og peber
Sådan gør du
Røget løgkompot
- Pil løgene og skær dem i strimler.
- Varm lidt olie i en gryde og steg løgene klar ved middel varme, - uden de tager farve.
- Tilsæt røget paprika, honning og balsamico, krydr med en smule salt og peber, og lad løg kompotten simre ved svag til middel varme til løgene er bløde og karamelliserede, - ca. 30-45 min.,- rør under vejs. Lad løgene hvile ved helt svar varme til de skal serveres.
Burgeren
- Krydr bøfferne med salt og peber, - og steg eller grill dem til de er tilberedt som ønsket. Sluk for blusset og læg osten på, - 2 skiver på hver.
- Lun burgerbollerne og bearnaisen, - det er vigtigt bearnaisen er tyk så den bliver i burgeren.
- Smør underbollen med løgkompot, top med bøffen, og læg derefter en håndfuld iceberg og ristede løg på toppen.
- Læg et par gode skefulde bearnaise på toppen og slut af med top bollen.
Fantastisk opskrift har lavet den perfekt
Tak
Det er jeg simpelthen så glad for at høre, – tusind tak:)
Rigtig god weekend.
De bedste hilsner
Dianna
Jeg synes ikke, at jeg kan se nogen steder, hvor meget paprika, der skal i?
Hej Maria
Ej hvor mærkeligt, – det er tilføjet nu:)
Jeg bruger 1/4 tsk, – men smag gerne til, nogle kan lide det meget røget andre mindre:)
Dbh Dianna
Laver du din egen Bearnaise eller køber du den færdig?
Hej Malene
Ej jeg kan da se, at jeg slet ikke har linket til min bearnaisesauce på opskriften, – det er en fejl 🙂
Når det er sagt er det meget forskelligt hvad jeg gør.
Jeg laver både selv, men jeg holder mig altså heller ikke tilbage fra at købe en færdiglavet 🙂
De købte er jeg vild med én fra Irma der hedder Belgisk bearnaise, – den er ret kraftig i smagen, men virkelig lækker 🙂
Kh Dianna
Super god opskrift, vi har spist den jævnligt og min kone er tosset med løgkompotten Opskriften kan varmt anbefales !
Hej Flemming
Det gær mig simpelthen så glad at høre, fantastisk altså:)
Tusind tak for din besked, og rigtig dejlig dag:)
Dbh Dianna