Hjemmelavede ristede løg - Opskrift på ristede løg

Hjemmelavede ristede løg

Hjemmelavede ristede løg
Opskrift på hjemmelavede ristede løg
Hjemmelavede ristede løg - Opskrift på ristede løg

Sprøde hjemmelavede ristede løg, – super nemt og møg lækkert.
Ristede løg er noget de fleste ligger inde med køkkenet, men hvorfor ikke lave dem selv? Det er super nemt og kræver blot løg, hvedemel og olie.
Hjemmelavede ristede løg smager helt fantastisk og det er bestemt værd at give dem et forsøg, – man bliver lidt afhængig af dem.

Hjemmelavede ristede løg - Opskrift på ristede løg

Hjemmelavede ristede løg

Opskrift på hjemmelavede ristede løg
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 3 store løg, skrællede
  • 1 dl

    hvedemel

  • Salt

  • 1 l

    smagsneutral olie, - raps eller solsikke

Sådan gør du

  • Varm olien op i en gryde til den rammer 150-160 grader. Olien må ikke være for varm, så vil løgene blive alt for hurtigt mørke.
  • Skræl løgene og snit dem i ringe på ca. 2-3 mm.
  • Bland hvedemel med lidt salt, og vend løgene godt rundt i mel blandingen. Ryst overskydende mel af.
  • Friter løgene af et par omgange, - vær opmærksom på at olien bruser godt op når løgene kommes i, så brug en stor gryde og hæld lidt i ad gangen til olien er bruset af.
  • Når løgene er fine gyldne, det tager ca. 10-12 min. tages de op med en hulske, og lægges på lidt køkkenrulle. Skal de ristede løg ikke spises med det samme, skal de køles helt af inden de hældes i en lufttæt beholder.

Noter

Hjemmelavede ristede løg kan godt holde sig i en lille uge i en lufttæt beholder opbevaret ved stuetemperatur.
Hjemmelavede ristede løg - Opskrift på ristede løg
Hjemmelavede ristede løg – Opskrift på ristede løg
Hjemmelavede ristede løg - Opskrift på ristede løg
Hjemmelavede ristede løg – Opskrift på ristede løg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*