Hjemmelavede ristede løg - Opskrift på ristede løg

Hjemmelavede ristede løg

Sprøde hjemmelavede ristede løg, – super nemt og møg lækkert.
Ristede løg er noget de fleste ligger inde med køkkenet, men hvorfor ikke lave dem selv? Det er super nemt og kræver blot løg, hvedemel og olie.
Hjemmelavede ristede løg smager helt fantastisk og det er bestemt værd at give dem et forsøg, – man bliver lidt afhængig af dem.

Hjemmelavede ristede løg

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 30 min.

Opskrift på hjemmelavede ristede løg

Ingredienser

  • 2 store løg, skrællede
  • 4 spsk hvedemel
  • Salt
  • 1 l smagsneutral olie, - vi bruger gerne rapsolie

Fremgangsmåde

1

Varm olien op i en gryde til den rammer 160-170 grader.

2

Halver de skrællede løg og snit dem i ca. 3 mm tykkelse.

3

Bland hvedemel med lidt salt og vend løgene godt rundt i mel blandingen.

4

Friter løgene lidt ad gangen, - vær opmærksom på at olien bruser godt op når løgene kommes i, så tag små mængder ad gangen.

5

Når løgene er fine gyldne tages de op med en hulske, og lægges på lidt køkkenrulle inden de skal serveres.

Noter

Hjemmelavede ristede løg kan godt holde sig i en lille uge i en lufttæt beholder opbevaret ved stuetemperatur.

Hjemmelavede ristede løg - Opskrift på ristede løg
Hjemmelavede ristede løg – Opskrift på ristede løg
Hjemmelavede ristede løg - Opskrift på ristede løg
Hjemmelavede ristede løg – Opskrift på ristede løg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*