Sprøde hjemmelavede ristede løg, – super nemt og møg lækkert.
Ristede løg er noget de fleste ligger inde med køkkenet, men hvorfor ikke lave dem selv? Det er super nemt og kræver blot løg, hvedemel og olie.
Hjemmelavede ristede løg smager helt fantastisk og det er bestemt værd at give dem et forsøg, – man bliver lidt afhængig af dem.
Hjemmelavede ristede løg
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 store løg, skrællede
- 1 dl
hvedemel
-
Salt
- 1 l
smagsneutral olie, - raps eller solsikke
Sådan gør du
- Varm olien op i en gryde til den rammer 150-160 grader. Olien må ikke være for varm, så vil løgene blive alt for hurtigt mørke.
- Skræl løgene og snit dem i ringe på ca. 2-3 mm.
- Bland hvedemel med lidt salt, og vend løgene godt rundt i mel blandingen. Ryst overskydende mel af.
- Friter løgene af et par omgange, - vær opmærksom på at olien bruser godt op når løgene kommes i, så brug en stor gryde og hæld lidt i ad gangen til olien er bruset af.
- Når løgene er fine gyldne, det tager ca. 10-12 min. tages de op med en hulske, og lægges på lidt køkkenrulle. Skal de ristede løg ikke spises med det samme, skal de køles helt af inden de hældes i en lufttæt beholder.
Jeg har 100% fulgt din opskrift, og de ristede løg er blevet intet mindre end perfekte. Ihhh hvor vi glæder os til at servere dem på en rugbrødsmad med roastbeef og hjemmelavet remoulade, når vi i weekenden får gæster.
Hej Tina
Ej hvor gør det mig bare mega glad at høre, – tusind tak fordi du giver dig tid til at skrive det, det betyder så meget 🙂
Håber I får de lækreste rugbrødsmadder, – det smager bare altid dejligt 🙂
Rigtig god aften.
Kh Dianna
Så lækre
Hej Mia
Hvor er det dejligt du skriver det, tusind tusind tak:)
Kh Dianna
Smagte fantastisk.
Super nem at lave.
Små portioner i gryden og tiden passer
Hej Claus
Så dejligt at høre, tusind tak for din besked 🙂
Dbh Dianna
SÅ lækkert! Mums!
Tusind tak Jonas, det er jeg virkelig glad for at høre 🙂
Kan man lave dem i friture gryde
Hej Karin
Det kan du sagtens ja – bare kør den ved samme temperatur som beskrevet i opskriften 🙂
Kh Dianna