Råstegte kartofler - Opskrift på nemme råstegte kartofler

Råstegte kartofler

Råstegte kartofler er et super nemt og lækkert tilbehør til de fleste retter, – de passer sig selv og kan varieres i forhold til krydderier.
Oftest er de også et sikkert hit hos de yngre fremfor almindelige kogte kartofler, – krydderierne og den sprøde skorpe gør altså noget ved en almindelig hvid kartoffel.

Råstegte kartofler

By Jes Brinch Personer: 4
Tid: 1 time

Opskrift på råstegte kartofler

Ingredienser

  • 1,2 kg kartofler
  • 4 fed hvidløg, knuste
  • Frisk eller tørret timian, rosmarin eller andre krydderurter
  • Olivenolie
  • Salt

Fremgangsmåde

1

Vask kartoflerne og skær dem evt. over på midten.

2

Vend kartoflerne i lidt olie, og fordel dem i et ovnfast fad eller på en bageplade, sammen med knuste hvidløg, krydderurter og salt.

3

Bag dem ved 200 grader, almindelig ovn, i ca. 30-40 min., - afhængigt af størrelsen.

Noter

Råstegte kartofler smager fantastisk sammen med en lækker hjemmelavet bearnaise. Prøv vores opskrift på en nem og virkelig lækker bearnaise sauce der aldrig fejler.

Råstegte kartofler - Opskrift på nemme råstegte kartofler
Råstegte kartofler – Opskrift på nemme råstegte kartofler
Råstegte kartofler - Opskrift på nemme råstegte kartofler
Råstegte kartofler – Opskrift på nemme råstegte kartofler

Kommentarer

  1. Pingback: Flæskesteg serveret med grønkålssalat – Gourministeriet

  2. Pingback: Lammeskank - Opskrift på rødvins braiseret skank med tilbehør

  3. Pingback: Hjemmelavet Homestyle Bearnaise - Opskrift på Bearnaise Burger

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*