Brioche burgerboller - Opskrift på bløde brioche burgerboller

Brioche burgerboller

De bedste burgerboller - Brioche burgerboller
Opskrift på de lækreste brioche burgerboller.
Denne opskrift giver ca. 12 burgerboller.
Brioche burgerboller - Opskrift på bløde brioche burgerboller

Hjemmelavede brioche burgerboller, – lækre saftige og med rigeligt smør.
De her burgerboller smager simpelthen fantastisk, de hæver flot op og er luftige og bløde i midten.
De kan fint fryses ned, og tages op og lunes når den står på en hurtig burger til aftensmad.

Brioche burgerboller - Opskrift på bløde brioche burgerboller

De bedste burgerboller - Brioche burgerboller

Opskrift på de lækreste brioche burgerboller.
Denne opskrift giver ca. 12 burgerboller.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 3 timer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 550 g

    hvedemel

  • 3 dl

    sødmælk

  • 2

    æg

  • 100 g

    smør, stuetemperatur

  • 25 g

    gær

  • 2 tsk

    sukker

  • 1 1/2 tsk

    salt

  • Æg til pensling

  • Evt. sesamfrø

Sådan gør du

  • Lun mælken og rør gæren ud heri.
  • Tilsæt æg, sukker, salt og hvedemel og rør dejen godt sammen på en røremaskine, ca. 5 min.
  • Tilsæt derefter smørret i mindre stykker og rør dejen videre i ca. 3-5 min.
  • Dæk skålen med film og et klæde og lad dejen hæve et lunt sted et par timer.
  • Tag dejen ud på køkkenbordet og del den i 12 lige store stykker, der hver formes til en flot rund bolle.
  • Lad bollerne efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 30 min.
  • Tænd ovnen på 200 grader, så den er klar til bollerne skal bages.
  • Sammenpisk et æg og pensl bollerne på ægget og drys evt. med lidt sesam.
  • Bag bollerne i 13-15 min, til de er gyldne og flot hævede. Kernetemperaturen skal være på ca. 99 grader for at de er færdigbagt.
  • Lad dem køle af på en bagerist.

Kommentarer

  1. Pingback: Steak burger med vagtelæg og bløde løg – Gourministeriet

  2. Pingback: Bøfsandwich med spejlæg, bløde løg og brun sauce – Gourministeriet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*