Pizza med bresaola, parmesan og ruccola - Inspiration til pizza topping

Pizza med bresaola, parmesan og ruccola

Pizza med bresaola, parmesan og ruccola
Opskrift på lækker pizza med bresaola, pinjekerner, ruccola og parmesan.
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola - Inspiration til pizza topping

Pizza med hjemmelavet pizzasauce, mozzarella og parmesan, – bagt og derefter toppet med bresaola, ruccola, pinjekerne og parmesan shaves. Masser af smag, sprød og møg lækker altså. Uden tvivl en af mine favorit pizzaer, – men jeg har altså mange 😉
Perfekt som frokost pizza eller til aftensmaden, – og så gerne en lækker tomatsalat ved siden af.

Pizza med bresaola, parmesan og ruccola - Inspiration til pizza topping

Pizza med bresaola, parmesan og ruccola

Opskrift på lækker pizza med bresaola, pinjekerner, ruccola og parmesan.
5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk, Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej – klik her
  • 1 portion pizzasauce – klik her
  • 150 g bresaola
  • 3 friske mozzarella
  • 100 g parmesan, revet
  • 50 g parmesan, shaves eller flager
  • 4 håndfulde ruccola
  • 30 g pinjekerner
  • Parmesan shaves/flager til toppen

Sådan gør du

  • Dræn mozzarellaerne for væde og mas så meget væde ud som muligt. Jeg krammer dem gerne i lidt køkkenrulle, – så de er helt tørre.
  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Smør bundene med pizzasauce, og fordel derefter mozzarellaen som er revet i større strimler samt den revede parmesan herover.
  • Krydr med friskkværnet peber og  bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
  • Fordel bresaolaen på pizzaerne, top med ruccola, parmesan shaves og pinjekerner.
    *Du kan med fordel lyn riste pinjekernerne på en tør pande , – på denne måde får de meget mere smag og aroma.
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola - Inspiration til pizza topping
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola – Inspiration til pizza topping

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift bedømmelse