Pizza med bresaola, parmesan og ruccola - Inspiration til pizza topping

Pizza med bresaola, parmesan og ruccola

Pizza med bresaola, parmesan og ruccola - Inspiration til pizza topping
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola
Opskrift på lækker pizza med bresaola, pinjekerner, ruccola og parmesan.
Samlet tid: 1 time 30 minutter
5 fra 5 stemmer

Pizza med hjemmelavet pizzasauce, mozzarella og parmesan, – bagt og derefter toppet med bresaola, ruccola, pinjekerne og parmesan shaves. Masser af smag, sprød og møg lækker altså. Uden tvivl en af mine favorit pizzaer, – men jeg har altså mange 😉
Perfekt som frokost pizza eller til aftensmaden, – og så gerne en lækker tomatsalat ved siden af.

Pizza med bresaola, parmesan og ruccola - Inspiration til pizza topping

Pizza med bresaola, parmesan og ruccola

Opskrift på lækker pizza med bresaola, pinjekerner, ruccola og parmesan.
5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk, Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej – klik her
  • 1 portion pizzasauce – klik her
  • 150 g bresaola
  • 3 friske mozzarella
  • 100 g parmesan, revet
  • 50 g parmesan, shaves eller flager
  • 4 håndfulde ruccola
  • 30 g pinjekerner
  • Parmesan shaves/flager til toppen

Sådan gør du

  • Dræn mozzarellaerne for væde og mas så meget væde ud som muligt. Jeg krammer dem gerne i lidt køkkenrulle, – så de er helt tørre.
  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Smør bundene med pizzasauce, og fordel derefter mozzarellaen som er revet i større strimler samt den revede parmesan herover.
  • Krydr med friskkværnet peber og  bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.
  • Fordel bresaolaen på pizzaerne, top med ruccola, parmesan shaves og pinjekerner.
    *Du kan med fordel lyn riste pinjekernerne på en tør pande , – på denne måde får de meget mere smag og aroma.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola - Inspiration til pizza topping
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola – Inspiration til pizza topping

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse