En god pizzasauce er afgørende for er godt resultat når du bager pizza. Og hvorfor ikke lave sin pizzasauce selv når det nu er så nemt.
Denne her pizzasauce er let krydret og smager bare helt vidunderligt, – og så er den også formidabel til at toppe på sin calzone bolognese.
Den kan laves på ingen tid, – og kan fint opbevares på køl i nogle dage. Resterne kan sagtens fryses, – men vær opmærksom på at den godt kan blive en smule vandet efter frost. Der kan du med fordel lige koge den op i en gryde i 5 minutter, – så er den god som ny igen.
Pizzasauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 ds polpa eller hakkede tomater
- 3 spsk tomatkoncentrat
- 1 skalotteløg, finthakket (eller 1/2 lille løg)
- 1-2 fed hvidløg, revet eller presset
- 1/2 tsk oregano
- 1/2 tsk basilikum
- 1 spsk olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Varm olien i en lille gryde og svits løg og hvidløg af et par minutter ved middel varme, – uden det bruner.
- Tilsæt tomatkoncentrat og de tørrede krydderier og varm igennem i yderligere 2-3 minutter.
- Hæld polpa eller de hakkede tomater over, krydr med salt og peber og lad pizzasaucen små koge i minimum 10 minutter, – gerne en halv times tid. På mit komfur står den på 4 ud af 9.Jeg foretrækker min pizzasauce glat, så har jeg kun hakkede eller hele tomater på dåse, blender jeg dem gerne inden jeg tilsætter dem saucen.
- Smag pizzasaucen til med salt og peber, og lad den køle let af inden den toppes på pizzaerne, – eller sæt den på køl til den skal bruges.
Lækker smagfuld pizzasauce…
Hej Louise
Hvor er det dejligt du skriver det – tusind tak 🙂
Kh Dianna
Den er bare god
Hej Michael
Tusind tak for din besked – det er jeg virkelig glad for at høre 🙂
Dbh Dianna
Mums
Fryser du saucen?
Hej Trine
Den kan sagtens fryses ja 🙂
Kh Dianna
Den blev rigtig god
Hej Kirsten
Ihhh hvor godt at høre – tak fordi du skriver det 🙂
Kh Dianna