Grillet pariserbøf - Opskrift på den lækreste pariserbøf

Grillet pariserbøf med det hele

Den ultimative grillede pariserbøf med hele molevitten og lidt til, – den smager fuldstændig fantastisk og går perfekt som både frokost og aften måltid.
Den er her serveret på grillet brød og toppet med alt det klassiske tilbehør samt syltede indslag af rødløg og sennepsfrø der klæder den skønne smag af grill.
Vi har lavet bøfferne af det lækreste hakkede oksekød fra Fanø, – Black Angus. Det smager simpelthen fantastisk, masser af smag og kraft, – det kan virkelig anbefales hvis man er på de kanter 😉

Grillet pariserbøf med det hele

By Dianna Brinch Personer: 2
Tid: 45 min.

Opskrift på den lækreste grillede pariserbøf med det hele.
Denne opskrift er til 2 personer.

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød, gerne med en mellem høj fedtprocent
  • 2 skiver lækkert rustikt brød, - prøv f.eks. dette lækre Manitoba brød
  • 1 stort løg, grofthakket
  • 6 skiver syltede rødbeder
  • 2 syltede drueagruker
  • 2 spsk kapers
  • 1/2 bdt revet peberrod
  • 4 spsk pickles
  • Syltede rødløg
  • Syltede sennepsfrø
  • 2 æggeblommer
  • Karse
  • Smør

Fremgangsmåde

1

Tage kødet ud af køleskabet i god tid så det ikke er for koldt, det gør det nemmere at forme bøfferne.

2

Del kødet i 2 og form disse til 2 store hakkebøffer der passer til brødets facon, krydr med salt og peber og lad dem hvile i 15 min.

3

Hak/skær i mellem tiden rødbeder og drueagurker ud i passende størrelser.

4

Grill bøfferne til de er tilberedt som ønsket, og lad dem hvile 10 min.

5

Smør brødskiverne med smør og grill også disse (mens bøfferne hviler) til de er godt sprøde.

6

Anret brødskiverne med hakkebøffen oven på, top med de forskellige toppings, krydr med peber og server med en rå æggeblomme og karse på toppen.

Grillet pariserbøf - Opskrift på den lækreste pariserbøf
Grillet pariserbøf – Opskrift på den lækreste pariserbøf
Grillet pariserbøf - Opskrift på den lækreste pariserbøf
Grillet pariserbøf – Opskrift på den lækreste pariserbøf

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Koldhævet rustikt franskbrød med manitoba - Gourministeriet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*