Syltede sennepsfrø - Opskrift på syltede sennepsfrø

Syltede sennepsfrø

Syltede sennepsfrø
Opskrift på syltede sennepsfrø, - perfekt til smørrebrød, sandwich og til en god bøf eller lignende.
Denne portion giver til et sylteglas på ca. 2 dl.
Syltede sennepsfrø - Opskrift på syltede sennepsfrø

Nemt og lækkert tilbehør der går sammen med en masse retter.
Vi bruger dem ofte til vores kød anretninger, f.eks. i bagte løg både. Det ser super godt ud og så smager det bare virkelig godt. Brug dem også til alle former for smørrebrød, det er virkelig lækkert.

Syltede sennepsfrø - Opskrift på syltede sennepsfrø

Syltede sennepsfrø

Opskrift på syltede sennepsfrø, - perfekt til smørrebrød, sandwich og til en god bøf eller lignende.
Denne portion giver til et sylteglas på ca. 2 dl.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.92 fra 12 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 10 minutter

Video af opskriften

Ingredienser

  • 60 g

    sennepsfrø

  • 1 1/2 dl

    klar eddike

  • 2 spsk

    sukker

  • 1/2 tsk

    salt

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en gryde og kog op.
  • Skru ned til middel varme, og lad dem simre i ca. 10 min - lagen skal gerne boble.
  • Hæld sennepsfrø og lage på et skoldet sylteglas (ca. 2 dl), stil på køl og lad dem køle helt af før de bruges.
    *Syltede sennepsfrø kan holde sig i flere måneder på køl, - sørg blot for at benytte rent service i produktet.
Syltede sennepsfrø - Opskrift på syltede sennepsfrø
Syltede sennepsfrø – Opskrift på syltede sennepsfrø
Syltede sennepsfrø - Opskrift på syltede sennepsfrø
Syltede sennepsfrø – Opskrift på syltede sennepsfrø

Kommentarer

  1. Pingback: Klassisk gourmet hotdog - Opskrift på gourmet hotdogs

  2. Pingback: Spinat vafler - Opskrift på spinat vafler med røget laks

  3. Pingback: Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog

  4. Linda Hvenegaard

    Hej Diana
    Er der væde nok ved , eller skal massen blive til en klump?
    Synes ikke rigtig jeg kan få det til at virke.
    Vh. Linda

    • Hej Linda

      Der skal ikke være vede ved, de skal blive sådan lidt “faste i formen” og være sådan lidt gelerede – hvis det giver mening.
      De skal ikke lige i en syltelage som f.eks. syltede rødløg, sennepsfrøene skal absorbere lagen 🙂

      Kh Dianna

  5. 5 stars
    Meget populær herhjemme, min kæreste er fjollede med dem. Lavede kun en halv portion, det svarede til en pose, men man skal have en smule mere væske end det halve, hvis det skal dække frøene

    • Hej Laila

      Åhhh hvor dejligt at høre – tak 🙂
      Når først de er lavet og opbevares på køl, så er lagen faktisk “kogt ind” i frøene – de behøver altså ikke ligge i “en lage” 🙂

      Kh Dianna

4.92 from 12 votes (11 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)