Nemt og lækkert tilbehør der går sammen med en masse retter.
Vi bruger dem ofte til vores kød anretninger, f.eks. i bagte løg både. Det ser super godt ud og så smager det bare virkelig godt. Brug dem også til alle former for smørrebrød, det er virkelig lækkert.
Syltede sennepsfrø
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 60 g
sennepsfrø
- 1 1/2 dl
klar eddike
- 2 spsk
sukker
- 1/2 tsk
salt
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en gryde og kog op.
- Skru ned til middel varme, og lad dem simre i ca. 10 min - lagen skal gerne boble.
- Hæld sennepsfrø og lage på et skoldet sylteglas (ca. 2 dl), stil på køl og lad dem køle helt af før de bruges.*Syltede sennepsfrø kan holde sig i flere måneder på køl, - sørg blot for at benytte rent service i produktet.
Pingback: Klassisk gourmet hotdog - Opskrift på gourmet hotdogs
Pingback: Spinat vafler - Opskrift på spinat vafler med røget laks
Pingback: Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Hej Diana
Er der væde nok ved , eller skal massen blive til en klump?
Synes ikke rigtig jeg kan få det til at virke.
Vh. Linda
Hej Linda
Der skal ikke være vede ved, de skal blive sådan lidt “faste i formen” og være sådan lidt gelerede – hvis det giver mening.
De skal ikke lige i en syltelage som f.eks. syltede rødløg, sennepsfrøene skal absorbere lagen 🙂
Kh Dianna
Meget populær herhjemme, min kæreste er fjollede med dem. Lavede kun en halv portion, det svarede til en pose, men man skal have en smule mere væske end det halve, hvis det skal dække frøene
Hej Laila
Åhhh hvor dejligt at høre – tak 🙂
Når først de er lavet og opbevares på køl, så er lagen faktisk “kogt ind” i frøene – de behøver altså ikke ligge i “en lage” 🙂
Kh Dianna