Nemt og lækkert tilbehør der går sammen med en masse retter.
Vi bruger dem ofte til vores kød anretninger, f.eks. i bagte løg både. Det ser super godt ud og så smager det bare virkelig godt. Brug dem også til alle former for smørrebrød, det er virkelig lækkert.

Syltede sennepsfrø
Opskrift på syltede sennepsfrø, - perfekt til smørrebrød, sandwich og til en god bøf eller lignende.Denne portion giver til et sylteglas på ca. 2 dl.
Udskriv
Pin
Bedøm opskriften 🙂
Del via email
Følg Gourministeriet +120.000 følger Gourministeriet på Instagram
Ingredienser
- 60 g
sennepsfrø
- 1 1/2 dl
klar eddike
- 2 spsk
sukker
- 1/2 tsk
salt
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en gryde og kog op.
- Skru ned til middel varme, og lad dem simre i ca. 10 min - lagen skal gerne boble.
- Hæld sennepsfrø og lage på et skoldet sylteglas (ca. 2 dl), stil på køl og lad dem køle helt af før de bruges.*Syltede sennepsfrø kan holde sig i flere måneder på køl, - sørg blot for at benytte rent service i produktet.
Følg Gourministeriet på Instagram
Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.



Pingback: Klassisk gourmet hotdog - Opskrift på gourmet hotdogs
Pingback: Spinat vafler - Opskrift på spinat vafler med røget laks
Pingback: Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog