Syltede rødløg - Nem opskrift på syltede rødløg

Syltede rødløg

Syltede rødløg, – de er lækre sprøde, har en fantastisk dejlig smag og den smukkeste farve.
Vi har altid syltede rødløg stående på køl, da de kan bruges til stort set alt, – i sandwich, salater, som tilbehør til kød, oste eller lignende.
De er et must i et hvert køleskab, og de er super nemme at lave.

Syltede rødløg

By Dianna Brinch
Tid: 5 min.

Opskrift på syltede rødløg - perfekt som tilbehør, i burgers, sandwich mv.

Ingredienser

  • 4-5 små rødløg
  • 1 1/2 dl klar eddike
  • 1 dl vand
  • 100 g sukker
  • 10 peberkorn
  • 2 laurbærblade
  • Evt. atemon

Fremgangsmåde

1

Skold et sylteglas og skyld det evt. med lidt atemon.

2

Skærer rødløg ud i ringe eller mindre både, del dem i lameller og put den i sylteglasset

3

Kog vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade op i en gryde til sukkeret er smeltet.

4

Hæld den kogende lage over løgene, luk glasset og stil dem på køl. Lsd dem trække min. 1 time inden servering.

Noter

Skylles glasset i atamon inden løgene fyldes på kan de syltede rødløg snildt holde 3 uger på køl, - løgene kan dog miste lidt farve med tiden.

Syltede rødløg - Nem opskrift på syltede rødløg
Syltede rødløg – Nem opskrift på syltede rødløg
Syltede rødløg - Nem opskrift på syltede rødløg
Syltede rødløg – Nem opskrift på syltede rødløg
Syltede rødløg - Nem opskrift på syltede rødløg
Syltede rødløg – Nem opskrift på syltede rødløg

Kommentarer

  1. Pingback: Klassisk gourmet hotdog - Opskrift på gourmet hotdogs

  2. Pingback: Spinat vafler - Opskrift på spinat vafler - Belgiske vafler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*