Syltede rødløg - Nem opskrift på syltede rødløg

Syltede rødløg

Syltede rødløg
Opskrift på syltede rødløg - perfekt som tilbehør, i burgers, sandwich mv.
Syltede rødløg - Nem opskrift på syltede rødløg

Syltede rødløg, – de er lækre sprøde, har en fantastisk dejlig smag og den smukkeste farve.
Vi har altid syltede rødløg stående på køl, da de kan bruges til stort set alt, – i sandwich, salater, som tilbehør til kød, oste eller lignende.
De er et must i et hvert køleskab, og de er super nemme at lave.

Syltede rødløg - Nem opskrift på syltede rødløg

Syltede rødløg

Opskrift på syltede rødløg - perfekt som tilbehør, i burgers, sandwich mv.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 10 minutter
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 5 små rødløg
  • 1 1/2 dl

    klar eddike

  • 1 dl

    vand

  • 100 g

    sukker

  • 10

    peberkorn

  • 2

    laurbærblade

  • Evt. atemon til at skylle glasset med

Sådan gør du

  • Skær rødløgene ud i ringe eller mindre både, del dem i lameller og put dem i et skoldet sylteglas.
  • Kog vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade op i en lille gryde til sukkeret er smeltet.
  • Hæld den kogende lage over løgene, luk glasset og stil dem på køl. Lad gerne de syltede rødløg trække i minimum 1 time inden servering.

Noter

Skylles glasset i atamon inden løgene fyldes på kan de syltede rødløg snildt holde 3 uger på køl, - løgene kan dog miste lidt farve med tiden.
Syltede rødløg - Nem opskrift på syltede rødløg
Syltede rødløg – Nem opskrift på syltede rødløg
Syltede rødløg - Nem opskrift på syltede rødløg
Syltede rødløg – Nem opskrift på syltede rødløg
Syltede rødløg - Nem opskrift på syltede rødløg
Syltede rødløg – Nem opskrift på syltede rødløg
Syltede rødløg - Nem opskrift på syltede rødløg
Syltede rødløg – Nem opskrift på syltede rødløg

Kommentarer

  1. Pingback: Klassisk gourmet hotdog - Opskrift på gourmet hotdogs

  2. Pingback: Spinat vafler - Opskrift på spinat vafler - Belgiske vafler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*