Syltede rødløg, – de er lækre sprøde, har en fantastisk dejlig smag og den smukkeste farve.
Vi har altid syltede rødløg stående på køl, da de kan bruges til stort set alt, – i sandwich, salater, som tilbehør til kød, oste eller lignende.
De er et must i et hvert køleskab, og de er super nemme at lave.

Syltede rødløg
Ingredienser
4-5 små rødløg
1 1/2 dl klar eddike
1 dl vand
100 g sukker
10 peberkorn
2 laurbærblade
Evt. atemon
Sådan gør du
- Skold et sylteglas og skyld det evt. med lidt atemon.
- Skærer rødløg ud i ringe eller mindre både, del dem i lameller og put den i sylteglasset
- Kog vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade op i en gryde til sukkeret er smeltet.
- Hæld den kogende lage over løgene, luk glasset og stil dem på køl. Lsd dem trække min. 1 time inden servering.
Noter

Pingback: Klassisk gourmet hotdog - Opskrift på gourmet hotdogs
Pingback: Spinat vafler - Opskrift på spinat vafler - Belgiske vafler