
Skøn opskrift på syltede rødløg, – lækre sprøde, dejlig smag og den smukkeste farve.
Herhjemme har vi altid syltede rødløg stående på køl, – og de kan bruges til stort set alt.
Syltede rødløg smager fantastisk i en sandwich, i salater, som tilbehør til kød, oste eller lignende.
Skær rødløgene i ringe eller i både, alt efter hvad de skal serveres til.
Syltede rødløg er et absolut must i et hvert køleskab, – og så er de super nemme at lave.
Opbevar dem på køl i et tætlukket glas, – de holder sig sprøde og lækker i 14 dages tid. Derefter begynder de syltede rødløg at miste sin farve en smule, og blive mere bløde.

Syltede rødløg
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 5 små rødløg
- 1 1/2 dl
klar eddike
- 1 dl
vand
- 100 g
sukker
- 10
peberkorn
- 2
laurbærblade
-
Evt. atemon til at skylle glasset med
Sådan gør du
- Skær rødløgene ud i ringe eller mindre både, del dem i lameller og put dem i et skoldet sylteglas.
- Kog vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade op i en lille gryde til sukkeret er smeltet.
- Hæld den kogende lage over løgene, luk glasset og stil dem på køl. Lad gerne de syltede rødløg trække i minimum 1 time inden servering.
Noter


Pingback: Klassisk gourmet hotdog - Opskrift på gourmet hotdogs
Pingback: Spinat vafler - Opskrift på spinat vafler - Belgiske vafler
Rigtig nem opskrift, har prøvet den flere gange ☺️ Jeg tilsætter dog altid saften af en halv citron, så holder de farven meget bedre
Hejsa
Tusind tak for din besked, hvor er det dejligt at høre:)
Og tak for fif, det vidste jeg ikke – det vil jeg prøve næste gang:)
Rigtig god sommer:)
Kh Dianna
Elsker simpelthen syltede rødløg det passer til så mange forskellige ting.
Virkelig gode løg. Mums
Hej Heidi
Tusind tak, – det er jeg så glad for at høre:)
Kh Dianna