
Syltede rødløg, – de er lækre sprøde, har en fantastisk dejlig smag og den smukkeste farve.
Vi har altid syltede rødløg stående på køl, da de kan bruges til stort set alt, – i sandwich, salater, som tilbehør til kød, oste eller lignende.
De er et must i et hvert køleskab, og de er super nemme at lave.

Syltede rødløg
Ingredienser
- 5 små rødløg
- 1 1/2 dl
klar eddike
- 1 dl
vand
- 100 g
sukker
- 10
peberkorn
- 2
laurbærblade
-
Evt. atemon til at skylle glasset med
Sådan gør du
- Skær rødløgene ud i ringe eller mindre både, del dem i lameller og put dem i et skoldet sylteglas.
- Kog vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade op i en lille gryde til sukkeret er smeltet.
- Hæld den kogende lage over løgene, luk glasset og stil dem på køl. Lad gerne de syltede rødløg trække i minimum 1 time inden servering.
Noter




Pingback: Klassisk gourmet hotdog - Opskrift på gourmet hotdogs
Pingback: Spinat vafler - Opskrift på spinat vafler - Belgiske vafler