Er du på udkig efter en nem og smagfuld opskrift på grillspyd til grillen?
Disse grillspyd med tyndskåret flankesteak er et fantastisk valg. Kødet skæres i tynde skiver og sættes tæt på grillspyd, helst flade – så det ikke drejer rundt under tilberedningen.
Krydr kødet med salt og friskkværnet peber, eller lav en lækker marinade med friske urter for ekstra smag. Grill eller steg spyddene til kødet er tilberedt præcis, som du ønsker det.
Disse oksespyd er nemme at lave og perfekte til sommerens hyggelige grillfester – et grillspyd med oksekød, der giver det lækreste resultat.
Server dem med en frisk salat, grillede grøntsager eller dit yndlingstilbehør for en komplet og lækker middag.
Flanksteak grillspyd – Oksespyd med flanksteak
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 flanksteak á ca. 600 gram
- Salt og friskkværnet peber
- Evt. lidt olie
Sådan gør du
- Del kødet i strimler på ca. 4 centimeter, og skær hver strimmel ud i tynde skiver – ca. 4-5 mm.
- Saml skiverne tæt, og fordel dem på 4 grillspyd. Brug helst flade grillspyd, det er nemmest at styre.
- Mas kødet godt sammen, så sikrer du det ikke bliver tørt under tilberedning.
- Krydr med salt og friskkværnet peber, og steg eller grill dem i ca. 2-3 minutter på begge sider. Steg evt. også de 2 flade sider hurtigt af, for at få en flot stegeskorpe. Brug evt. lidt olie. Tilberedningstiden afhænger af hvordan du ønsker kødet tilberedt, og hvor tæt du har mast det sammen. Jo tættere det er mast, jo mer holder det på saften og den røde eller rosa midte. Du kan nemt lige folde kødet fra hinanden og se hvordan det er tilberedt.
- Server spydene med ønsket tilbehør.