Cremet pasta med tigerrejer, fløde og hvidvin - Opskrift på pasta med rejer

Cremet pasta med tigerrejer, fløde og hvidvin

Cremet pasta med tigerrejer, fløde og hvidvin
Opskrift på den lækreste pasta med tigerrejer, - masser af smag fra bl.a. hvidløg og parmesan o en cremet flødesauce.
Cremet pasta med tigerrejer, fløde og hvidvin - Opskrift på pasta med rejer

Ultra cremet pasta med lækre chili/hvidløgs rejer, fløde, hvidvin og parmesan. Så meget smag, så cremet og så kan den stå på bordet på bare 30 minutter.

Cremet pasta med tigerrejer, fløde og hvidvin - Opskrift på pasta med rejer

Cremet pasta med tigerrejer, fløde og hvidvin

Opskrift på den lækreste pasta med tigerrejer, – masser af smag fra bl.a. hvidløg og parmesan o en cremet flødesauce.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk, Italiensk
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 600 g tigerrejer, renset
  • 25 g smør
  • 200 g cherry tomater, halveret
  • 1 løg, finthakket
  • 4 fed hvidløg, revet eller presset
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 1 håndfuld friske basilikumsblade, (5-6 stilke)
  • 2 1/2 dl piskefløde
  • 1 1/2 dl tør hvidvin
  • 80 g parmesan, fintrevet
  • 1 tsk mild chilipulver (kan erstattes af paprika)
  • 1/2-1 tsk chiliflager (smag selv til)
  • Salt og peber
  • Evt. en smule olie
  • 500 g pasta

Sådan gør du

  • Rens rejerne fri for urenheder, tarm og skaller. Skyld dem og læg dem derefter på et godt lag køllenrulle og dup dem tørre.
  • Smelt smørret i en dyb pande, og steg rejerne i et par minutter på hver side ved jævn høj varme. Tag rejerne af panden og læg dem til side.
  • På samme pande steges løgene af til de er klare, – tilsæt evt. en smule olie hvis der er behov for det.
  • Tilsæt tomater og hvidløg og steg med i 5 minutter ved middel varme, – det er vigtigt hvidløgene ikke brænder på.
  • Hæld hvidvinen over sammen med chilipulver/paprika, chiliflager og frisk basilikum og lad den koge ind i godt 5 min. ved middel varme.
  • Tilsæt fløden og kog videre i ca. 5 minutter, og vend derefter parmesanen i saucen. Smag til med salt og peber og evt. flere chiliflager.
    Kog i mellemtiden pastaen som beskrevet på pakken.
  • Inden servering vendes spinaten i saucen, – den skal blot lige falde sammen.
    Vend også rejerne i saucen så de får en smule varme.
  • Dræn pastaen for væde, gem evt. en smule til at justere konsistensen med.
  • Vend pastaen i saucen, juster evt. konsistensen med en smule pastavand hvis der er behov for det, og server straks med friskkværnet peber på toppen.
Cremet pasta med tigerrejer, fløde og hvidvin - Opskrift på pasta med rejer
Cremet pasta med tigerrejer, fløde og hvidvin – Opskrift på pasta med rejer
Cremet pasta med tigerrejer, fløde og hvidvin - Opskrift på pasta med rejer
Cremet pasta med tigerrejer, fløde og hvidvin – Opskrift på pasta med rejer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*