Butter chicken - Opskrift på blød og cremet butter chicken

Cremet butter chicken

Cremet butter chicken
Opskrift på den lækreste indiske butter chicken.
Butter chicken - Opskrift på blød og cremet butter chicken

Lækker cremet butter chicken, – lavet uden marinade, så retten kan være færdig på bare 30 min. Masser af smag af varme krydderier fra det indiske køkken, og et perfekt cremet resultat der ikke gryner.
Jeg har lavet denne omgang med en smule mild chili, – den prikker lidt på tungen, men på den helt rigtige måde. Her kan du selv spice den op eller ned, – men personligt synes jeg at butter chicken skal være cremet og rund i smagen og ikke for stærk.
Server denne butter chicken med kogte ris, og de her uimodståelig lækre pandestegte naanbrød.

Promotions – A good minimum deposit casino should offer weekly and monthly promotions to keep you playing. You should also look for bonuses that are generous and have reasonable wagering requirements. A safe minimum deposit casino for Canadian players should also offer the best mobile functionality and an expansive collection of top-quality casino games. The best minimum deposit casinos will also offer a wide variety of payment options and an extensive selection of casino games. You can play real money at any of the sites listed above if you have a limited budget. Games – Minimum deposit casinos are perfect for beginners or those who want to try out the games before making a larger deposit. These casinos offer some of the best real money games for just a few dollars, and they don’t require players to make $500 deposits to get a decent chance at a jackpot. There are also many progressive slots, which are highly popular and can result in large payouts. But be realistic with your expectations and choose the lowest minimum deposit casinos that are most lucrative.
Butter chicken - Opskrift på blød og cremet butter chicken

Cremet butter chicken

Opskrift på den lækreste indiske butter chicken.
4.12 fra 45 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 600 g

    kyllinge bryst, filet eller lignende

  • 1 ds

    hakkede tomater

  • 3 spsk

    tomatkoncentrat

  • 25 g

    smør

  • 1

    løg, grofthakket

  • 3 fed

    hvidløg, hakket

  • 2 cm

    ingefær - fintrevet, ca. 1 spsk

  • 2 tsk

    garam masala

  • 1 tsk

    koriander, stødt

  • 1 tsk

    spidskommen, stødt

  • 1 tsk

    mild chilipulver

  • 1 tsk

    gurkemeje

  • 1/2 spsk

    sukker

  • 2 1/2 dl piskefløde, - måske lidt mere hvis du alligevel har;-) (læs: den bliver ikke dårligere af 1-2 dl mere;-))
  • Salt og peber

  • Olie

Sådan gør du

  • Skær kyllingen i store tern, krydr med salt og peber, og steg stykkerne gyldne i en smule olie. De skal ikke være gennemstegte, bare gyldne. Sæt til side på en tallerken.
  • Smelt smørret og en spsk olie i en gryde og steg løgene blanke.
  • Tilsæt hvidløg, ingefær og krydderier og varm igennem et par minutter, - uden det bruner.
  • Tilsæt tomatkoncentrat og varm med et minuts tid, inden de hakkede tomater, fløde og sukker tilsættes.
  • Varm saucen hurtigt igennem og blend den derefter helt glat, - enten med en stavblender eller ved at hælde den i en blender.
  • Hæld saucen tilbage i gryden og varm den godt igennem i 5-8 min., - rør undervej.
  • Tilsæt kyllingestykkerne og lad dem varme med ca. 10 min., til stykkerne er tilberedt, men stadig saftige og lækre.
  • Smag saucen til med salt og peber, og server med kogte ris og friskbagte naanbrød.
Butter chicken - Opskrift på blød og cremet butter chicken
Butter chicken – Opskrift på blød og cremet butter chicken
Butter chicken - Opskrift på blød og cremet butter chicken
Butter chicken – Opskrift på blød og cremet butter chicken

Kommentarer

  1. Jeg elsker denne ret! Bedste butterchicken opskrift jeg har prøvet ! Men jeg kan ikke se hvordan du kan lave den på 30 min ? Det tager min 45 for mig.. også i femte forsøg!

    • Hej Grethe
      Tak for din besked, – hvor er det dejligt du kan lide opskriften 🙂
      Uha, – det kan også være jeg bruger 35 min., – men i det leje i hvert fald 🙂

      Rigtig dejlig dag til dig.

      De bedste hilsner
      Dianna

  2. 5 stars
    Rigtig lækker opskrift og resultat, undlod dog hvidløget gr. allergi, skulle have sat risene over i starten, så kan det nok klares på 30 min. Bruger den helt sikkert igen

  3. Tina Cramon

    4 stars
    Bedste butter chicken-opskrift, jeg har prøvet. Godkendt af hele familien. Jeg lavede den lidt baglæns ved at lave sovsen først, så den fik længere tid

  4. Linda L. Pedersen

    5 stars
    Super lækker opskrift.
    Undlod at bruge chili. Men det smagte fantastisk

    Kan helt klart anbefales

  5. Pernille

    5 stars
    Rigtig god og hurtig. Vi laver den helt sikkert igen

  6. 5 stars
    Dejlig og lige til ret…

  7. Camilla

    5 stars
    Bedste butter chicken jeg nogensinde har smagt. Og så nem at lave

  8. Virkelig enkel og lækker ret, tak for opskriften 🙂

    • Hej Sara
      Det er jeg simpelthen så glad for du skriver, – tusind tak:)

      Rigtig dejlig weekend:)

      De bedste hilsner Dianna

  9. Hej Diana
    Virkelig en skøn skøn ret, som selv mine to virkelig kræsne krapyler kan lide, det siger ikke så lidt.
    Og ikke mindst så er den nem og hurtig at lave, stort plus i en for travlt hverdag.
    God dag

    • Hej Anne

      Ej hvor er det dejligt I kunne lide den,- og altid en kæmpe fordel når de kræsne børn også spiser med, kender alt til det herhjemme;-)

      Tak for din besked og rigtig dejlig dag 🙂

      Kh Dianna

  10. Alberte

    5 stars
    Mega god:)

  11. Katrine

    5 stars
    En af de bedste butter chicken vi har fået. Den er blevet en af favorit retterne hjemme hos os.

    • Hej Katrine

      Ej hvor gør det mig bare glad at du skriver det – tusind tusind tak for din besked altså 🙂

      Rigtig dejlig dag 🙂

      Kh Dianna

  12. Birgit Holst

    Lyder lækkert! Vil lave den til 8 bridgegæster. Kan jeg lave den 1 uge før og fryse den ned, eller er det synd?
    Kh Birgit

    • Hej Birgit
      Tusind tak og det lyder som en vildt god ide:)
      Altså den kan sagtens fryses, – men personligt ville jeg lave den på dagen eller dagen før. Det ville være ærgerligt hvis kyllingen bliver tør og kedelig, – og den er virkelig hurtig og nem at lave:)
      Du kan med fordel måle krydderier op, snitte løg mv. på forhånd, så er det kun at “samle” retten 🙂

      Håber I bliver vilde med den:)

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift bedømmelse