
Lækker cremet butter chicken, – lavet uden marinade, så retten kan være færdig på bare 30-40 min. Masser af smag af varme krydderier fra det indiske køkken, og et perfekt cremet resultat der ikke gryner.
Jeg har lavet denne omgang med en smule mild chili, – den prikker lidt på tungen, men på den helt rigtige måde. Her kan du selv spice den op eller ned, – men personligt synes jeg at butter chicken skal være cremet og rund i smagen og ikke for stærk.
Server denne butter chicken med kogte ris, og de her uimodståelig lækre pandestegte naanbrød.
Saftig kylling, – jeg har læst og læst omkring, hvordan man får denne lækre saftige og bløde kylling, – uden marinade. Og her kan du bruge et fif, som faktisk stammer fra det kinesiske køkken. Det er simpelthen at lade kyllingen “marinere” i noget så enkelt som natron. Og ja, – det virker virkelig. Skær kyllingen i mundrette bidder, vend dem i natron, lad dem “marinere” i 20-30 minutter, skyl stykkerne grundigt, dup dem tørre og tilbered som du ønsker. Så nemt:)
Jeg har også brugt bagepulver, og det fungerer altså også 🙂
Til 600 gram kylling, skal du bruge 1-2 spsk. natron eller bagepulver. Følg fremgangsmåden herover, og tilbered derefter din kylling til din Butter Chicken som beskrevet i opskriften
Det bliver ustyrlig godt altså 🙂

Cremet butter chicken
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 600 g
kyllinge bryst, filet eller lignende
- 1 ds
hakkede tomater
- 3 spsk
tomatkoncentrat
- 25 g
smør
- 1
løg, grofthakket
- 3 fed
hvidløg, hakket
- 2 cm
ingefær - fintrevet, ca. 1 spsk
- 2 tsk
garam masala
- 1 tsk
koriander, stødt
- 1 tsk
spidskommen, stødt
- 1 tsk
mild chilipulver
- 1 tsk
gurkemeje
- 1/2 spsk
sukker
- 4-5 dl piskefløde (du kan nøjes med 2 1/2 dl, men jeg elsker meget sauce og bruger derfor 4-5 dl)
-
Salt og peber
-
Olie
Sådan gør du
- Skær kyllingen i store tern, krydr med salt og peber, og steg stykkerne gyldne i en smule olie. De skal ikke være gennemstegte, bare gyldne. Sæt til side på en tallerken.
- Smelt smørret og en spsk olie i en gryde og steg løgene blanke.
- Tilsæt hvidløg, ingefær og krydderier og varm igennem et par minutter, - uden det bruner.
- Tilsæt tomatkoncentrat og varm med et minuts tid, inden de hakkede tomater, fløde og sukker tilsættes.
- Varm saucen hurtigt igennem og blend den derefter helt glat, - enten med en stavblender eller ved at hælde den i en blender.
- Hæld saucen tilbage i gryden og varm den godt igennem i 5-8 min., - rør undervej.
- Tilsæt kyllingestykkerne og lad dem varme med ca. 10 min., til stykkerne er tilberedt, men stadig saftige og lækre.
- Smag saucen til med salt og peber, og server med kogte ris og friskbagte naanbrød.


Jeg elsker denne ret! Bedste butterchicken opskrift jeg har prøvet ! Men jeg kan ikke se hvordan du kan lave den på 30 min ? Det tager min 45 for mig.. også i femte forsøg!
Hej Grethe
Tak for din besked, – hvor er det dejligt du kan lide opskriften 🙂
Uha, – det kan også være jeg bruger 35 min., – men i det leje i hvert fald 🙂
Rigtig dejlig dag til dig.
De bedste hilsner
Dianna
Rigtig lækker opskrift og resultat, undlod dog hvidløget gr. allergi, skulle have sat risene over i starten, så kan det nok klares på 30 min. Bruger den helt sikkert igen
Hej Stig
Nej hvor dejligt at høre, – tusind tak for din besked 🙂
De bedste hilsner
Dianna
Bedste butter chicken-opskrift, jeg har prøvet. Godkendt af hele familien. Jeg lavede den lidt baglæns ved at lave sovsen først, så den fik længere tid
Hej Tina
Hvor er det dejligt at høre, – tusind tusind tak for din søde besked:)
Rigtig god weekend:)
Kh Dianna
Så lækkert og nemt!
Hej
Skal den ikke rød ?
Hej Lars
Den rummer en god mængde fløde, så den bliver orange i farven:)
Dbh Dianna
Kan man bruge mælk istedet for fløde
Du kan bruge kokosmælk, som dog er lidt sødere, så husk at smage til (personligt undlader jeg sukkeret i forvejen)
Hej Dianna jeg syntes din butterchicken er rigtig god og er godkendt af hele familien. Den kan sagtens laves på 30min kh Kim
Hej Kim
Så dejligt at høre – tusind tak 🙂
Ja jeg har den oftest også klar på 30 min, men flere synes det var lige i underkanten – så lagde lidt tid på 🙂
Tak for din besked 🙂
Kh Dianna
Super lækker opskrift.
Undlod at bruge chili. Men det smagte fantastisk
Kan helt klart anbefales
Hej Linda
Hvor dejligt at du kunne lide den, – tusind tak for din besked 🙂
Rigtig dejlig dag 🙂
Kh Dianna
Bedste opskrift. Har ledt efter en god opskrift og denne er perfekt
Hej Mary
Ej hvor er det dejligt at høre, – tusind tak for de søde ord 🙂
Dbh Dianna
Rigtig god og hurtig. Vi laver den helt sikkert igen
Hej Pernille
Det er jeg bare så glad for at høre, – tusind tak for din besked 🙂
Kh Dianna
Føj!!
Hvor er den lækker :-)hehe
super lækker og nem opskrift.
Mums!
Hej Mark
Haha, jeg troede skisme lige 😉
Fedt altså – TAK for din besked 🙂
Rigtig dejlig dag 🙂
Virkelig lækkert
Hej Allan
Det er jeg super glad for at høre, – tusind tak 🙂
Mvh Dianna
Virkelig god butter chicken. Kyllingen var saftig.
Hej Peter
Det er jeg bare så glad for at høre, – tusind tak for din besked:)
Dbh Dianna
Dejlig og lige til ret…
Tusind tak Pia, det er jeg virkelig glad for du synes:)
Rigtig dejlig aften:)
De bedste hilsner
Dianna
Bedste butter chicken jeg nogensinde har smagt. Og så nem at lave
Hej Camilla
Hvor er det bare vidunderligt at høre, – tusind tusind tak 🙂
Kh Dianna
Virkelig enkel og lækker ret, tak for opskriften 🙂
Hej Sara
Det er jeg simpelthen så glad for du skriver, – tusind tak:)
Rigtig dejlig weekend:)
De bedste hilsner Dianna
Hej Diana
Virkelig en skøn skøn ret, som selv mine to virkelig kræsne krapyler kan lide, det siger ikke så lidt.
Og ikke mindst så er den nem og hurtig at lave, stort plus i en for travlt hverdag.
God dag
Hej Anne
Ej hvor er det dejligt I kunne lide den,- og altid en kæmpe fordel når de kræsne børn også spiser med, kender alt til det herhjemme;-)
Tak for din besked og rigtig dejlig dag 🙂
Kh Dianna
Mega god:)
En af de bedste butter chicken vi har fået. Den er blevet en af favorit retterne hjemme hos os.
Hej Katrine
Ej hvor gør det mig bare glad at du skriver det – tusind tusind tak for din besked altså 🙂
Rigtig dejlig dag 🙂
Kh Dianna
Lyder lækkert! Vil lave den til 8 bridgegæster. Kan jeg lave den 1 uge før og fryse den ned, eller er det synd?
Kh Birgit
Hej Birgit
Tusind tak og det lyder som en vildt god ide:)
Altså den kan sagtens fryses, – men personligt ville jeg lave den på dagen eller dagen før. Det ville være ærgerligt hvis kyllingen bliver tør og kedelig, – og den er virkelig hurtig og nem at lave:)
Du kan med fordel måle krydderier op, snitte løg mv. på forhånd, så er det kun at “samle” retten 🙂
Håber I bliver vilde med den:)
Kh Dianna
Jeg har ikke tomatkoncentrat, ville man kunne erstatte det eller undlade det i retten?
Hej Sarah
Ja du kan godt undvære det – men det giver naturligvis en mere intens tomatsalat til saucen:)
Men tror også du får en super lækkert resultat uden:)
Kh Dianna
Hooold nu K*** en lækker opskrift du har her, Diana. Den bedste jeg nogensinde har prøvet.
Jeg har i går aftes fået overbevist min konservative far om at butter chicken er det nye sort, og han er hooked. Der skal noget til… Tusind tak for hjælpen <3
Hej Dorthe
Eeeej hvor er du sød altså, TAK 🙂
Det gør mig simpelthen så glad at høre, – tak fordi du skriver det 🙂
Kh Dianna
Vi kan lide kraftige smage hjemme hos os, så den har nok fået 3 spsk af alle krydderier
Men vi kan lide det!
Hej Jill
Dejligt den faldt i jeres smag, og godt i selv smagte til 🙂
Det er altid en god ide, da der jo også er stor forskel på krydderierne, og også hvor meget fløde mann vælger at bruge 🙂
Kh Dianna
bedste jeg nogensinde har smagt
Hej Liva
Ej hvor er det bare dejligt at høre, – fantastisk.
Tusind tak fordi du skriver det 🙂
Kh Dianna
Hej
Kan man erstatte fløden med madlavningsfløde og bevare den gode smag. Kh Inger
Hej Inger
Det er der flere der har skrevet at de har gjort, med er lækkert cremet resultat:)
Kh Dianna
PERFEKT hjemmelavet Butter Chicken!! Selvom det kan være svært, at tro på, at en hjemmelavet Butter Chicken faktisk findes -så er den her altså bare guld.
Desuden er gourministeriet.dk 100% min go-to hjemmeside, HVER gang jeg skal lave mad. Både aftensmad, frokost og desserter.
Hej Signe
Eeeej hvor er det sødt af dig at skrive det, – tusind tusind tak for de søde ord 🙂
Jeg er så glad for at opskriften faldt i din smag, og at du finder masser af inspiration på min blog 🙂
Tak og ha’ en vidunderlig dag 🙂
Kh Dianna
Fantastisk opskrift! Hele familien elskede den – min datter på 7 år, som normalt ikke vil spise indisk eller asiatisk mad, var vild med det. Den bedste opskrift jeg har prøvet
Hej Durita
Ej hvor er det bare dejligt at høre, – fantastisk:) Tusind tak fordi du skriver det:)
Rigtig god påske:)
Kh Dianna
Rigtig rigtig god opskrift; den bedste butter chicken vi har prøvet at lave herhjemme! Den er allerede skrevet i madplanen igen 🙂
Hej Rikke
Åhhhh hvor er det bare dejligt at høre, – tusind tak fordi du giver dig tid til at skrive det:)
Rigtig god weekend:)
Kh Dianna
Den er et sikkert hit! Den ER bookmarket!
/nils
Hej Nils
Ej hvor fedt at høre altså, tusind tak for din besked 🙂
Rigtig god dag 🙂
Kh Dianna
Verdens klasse
Lavede dobbelt op af sauce og så tilsætter extra nyristet kylling dagen efter
Hej Karina
Eeeej hvor fedt at høre, – og god ide med dobbelt op på saucen:) Så kan du også fryse den hvis det er:)
Tusind tak for din dejlige besked, og rigtig dejlig dag:)
Kh Dianna
Så alle kommentarerne om at drt vsr den bedste opskrift, OG det er det virkelig. Nøj den smagte fantastisk. Kæmpe anbefaling herfra. Børn og voksne var vilde med det herhjemme.
Hej Bettina
Åhhh altså, – tusind tusind tak for de søde ord, det gør mig SÅ glad at høre:)
Dejligt den levede op til anmeldelserne 😉
Håber du får den dejligste dag 🙂
Kh Dianna
Fantastisk, dejlig nem at lave
Hejsa
Det er jeg virkelig glad for at høre, – tusind tak for din besked 🙂
Dbh Dianna
Hej Dianna,
Har 2 spørgsmål, et specifikt til denne ret og et generelt.
1) jeg går ud fra det er garam masala krydderiblanding og ikke garam masala paste?
2) i de fleste opskrifter skriver du tomatkoncentrat, men i få skriver du tomatpuré, mener du puré alle steder eller har du ser du forskel på de to betegnelser, i så fald, hvad mener du så med tomatkoncentrat?
Tak
Hej Anders
Tusind tak for din besked 🙂
Yes, det er garam masala krydderiblanding og ikke paste 🙂
Uhh ja, jeg tænker det er på nogle af de gamle opskrifter du er faldet over tomatpuré, for det kaldte jeg det nu nok engang. Nu bruger jeg ordet “koncentrat” i mine opskrifter, – men med tomatpuré og tomatkoncentrat mener jeg det samme 🙂
Jeg kan lige rette det til, når jeg falder over dem 🙂
Rigtig god dag 🙂
Dbh Dianna
Kan retten fryses ned? 🙂
Hej Hannah
Det kan den sagtens:)
Kh Dianna
Super nem og lækker opskrift.
Da jeg er den eneste veganer i husstanden, så lavede jeg en version som opskriften og en, hvor jeg skiftede kyllingen ud med jackfruit (og så brugte jeg selvfølgelig også vegansk fløde og tilføjede lidt veggie bell no-chicken boullion) det blev fantastisk godt.
Hej Daisy
Tusind tak for din dejlige besked, – det er jeg simpelthen så glad for at høre – tak 🙂
Og dejligt du fik lavet den om til en vegansk udgave så du kunne smage også 🙂
Kh Dianna
Der blev jeg lige “dagens helt” i går aftes – det smagte fantastisk – og serverede det med dine pandestegte naan brød….
KÆMPE succes – det er dine opskrifter generelt. Finder mange gode retter i dit mad univers 🙂
TAK
Hej Susanne
Hold op hvor gør sådan en besked mig bare glad, – tusind tusind tak fordi du skriver det 🙂
Og tak for de mange rosende ord:)
Kh Dianna
Hej Dianna
Jeg vil gerne prøve at lave denne opskrift, eftersom den har så gode anmeldelser.
Jeg skal lave den til 8 pers. Går det fint at gange ingredienserne med 2, eller er der noget jeg skal være opmærksom på?
Hej Sanne
Hvor lyder det bare dejligt 🙂
Du ganger blot hele opskriften med 2, – og ha’ gerne lidt ekstra fløde i baghånden så du kan justere til sidst:) Jeg bruger gerne 4 dl fløde når jeg laver den, – men jeg elsker også når der er meget sauce:)
Rigtig god fornøjelse 🙂
Kh Dianna
Hej igen
Virkelig en lækker opskrift, som passer til alle aldre.
Tusind tak! og jeg valgte også at tage ekstra fløde i så der blev rester 🙂
Kan klart anbefales til alle!
Virkelig lækker opskrift
Hej Anita
Hvor er det bare dejligt at høre, – tusind tak for din besked 🙂
Kh Dianna
Nem og lækker
hej May-Britt
Tusind tak for din anmeldelse 🙂
Kh Dianna
Min kæreste ELSKER når der bliver serveret denne butterchicken derhjemme, så tusind tak for en dejlig opskrift! 🙂
Jeg er dog stadig lidt grøn i det med at stå i et køkken… så ville høre om du tror det er muligt at lave den med madlavningsfløde eller noget andet i stedet, eller om den bliver for tynd? Ku’ nemlig rigtig godt tænke mig en lidt “lettere” ret ift. at der jo er en høj fedtprocent i fløden, hvilket vi lidt prøver at undgå herhjemme 🙂
Hej Frederikke
Åhhh hvor er det bare dejligt at høre altså 🙂
Du kan sagtens skifte fløden ud med madlavningsfløde, men den bliver naturligvis knap så cremet 🙂
Start med kun at bruge 2 1/2 dl og juster derefter konsistensen med mere, hvis du ønsker mere sauce.
Jævn evt. saucen med en smule maizena hvis der er behov for det 🙂
Kh Dianna
hvad fro nogen vitaminer er der i butter chicken?
Hejsa
Jeg tror ikke som sådan retten rummer så mange vitaminer, – det er nok mere protein fra kyllingen 😉
Så skal du vælge at tilsætte en masse grøntsager, – f.eks. peberfrugt, blomkål eller lignende:)
Dbh Dianna
Hej,
Kan man bruge madlavningsfløde i stedet for piskefløde? Eller bliver det ikke lige så godt 🙂
Hej Louise
Altså den vil miste noget af sin cremethed og fedme, men du kan godt erstatte med en mere fedtfattigt produkt.
Du kan evt. gøre det halv/halv, eller erstatte det hele med mere fedt fattigt alternativ, – men så vil jeg anbefale kun at bruge 2 1/2 dl, ellers bliver det for tyndt tror jeg.
Ha’ evt lidt majsstivelse klar til at jævne saucen med hvis det bliver nødvendigt 🙂
Kh Dianna
Den beste opskrift! Børnene var helt vilde med den
Hej Durita
Hvor gør det mig bare glad at høre, tusind tak 🙂
Dbh Dianna
Uuh jeg havde sådan glædet mig til at smage den opskrift, da jeg kunne læse mig frem til en masse gode anmeldelser. Den endte også med at få en rigtig lækker cremet konsistens. Dog synes jeg at den smagte rigtig meget af karry, og ikke som en normal butter chicken skal smage. Og det er jo egentlig meget besynderligt, nu hvor der ikke er karry i opskriften haha! hvad pokker kan jeg mon have gjort forkert?
Hej Celina
Det lyder altså også ret mystisk, – det har jeg aldrig prøvet eller hørt om før 🙂
Min eneste idé er simpelthen at det er den garam masala du har brug.
For som du selv siger, er der ingen ting i der giver smagen af karry i retten, – så tænker kun at det kan være krydderiblandingen der ikke har den rette smag 🙂
Kh Dianna
Lækker og cremet – er helt pjattet med den
Hej Christina
Åhhh hvor godt at høre altså, tusind tak:)
Kh Dianna
Simpel og super lækker opskrift – hele oplevelsen af retten mindede meget om den vi normalt fik på den lokale indiske restaurant 🙂
Hej Emil
Hvor er det bare helst fantastisk at høre, – tusind tak for din dejlige besked 🙂
Rigtig dejlig dag 🙂
Dbh Dianna
Super opskrift, det er den bedste butterchicken vi har lavet hjemme
Hej Trine
Eeeej hvor gør det mig glad at høre, – tusind tak 🙂
Kh Dianna
Hej Dianna.
Nu har jeg prøven din opskrift, vi har prøve smagt den, gæsterne kommer til fødselsdag.
Jeg laver toastbrød som bliver smurt med smør og en blanding af oregano, basilikum og timian, drysser over brødet og ind i ovnen til de er sprøde. De smager fantastisk til Butter – chicken. Mvh Zandra
Glemte lige og sige at den smager rigtig godt, den vil jeg lave igen.
Zandra
Hej Zandra
Det er jeg virkelig glad for at høre, – tusind tak for din besked 🙂
Kh Dianna
En fantastisk butter chicken; nem og overskuelig opskrift og med en fantastisk dyb, krydret smag. Vi har allerede fået den flere gange herhjemme – senest til min fødselsdag, hvor hele familien roste maden. Elsker at den ikke kræver en masse forberedelse og dermed kan bruges som hverdagsret. Kæmpe ros! Det eneste i opskriften vi gør anderledes er at vi undlader hhv. koriander og at stavblende saucen (vi oplever det ikke som nødvendigt). Derimod tilføjer vi en gang hakket bredbladet persille ovenpå – mums!
Hej Johanne
Ej hvor er det bare helt vidunderligt at høre, tusind tak altså 🙂
Rigtig dejlig dag 🙂
Kh Dianna
Lækker opskrift. Jeg kommer dog mere garam masala i samt mere hvidløg og en anelse mere ingefær. Er vild med opskriften.
Kan anbefale at servere Raita til. Det er prikken over i’et.
Hej Louise
Tusind tak for din fine anmeldese, det er jeg så glad for at hører – tak 🙂
Kh Dianna
Jeg har været ude og lede efter Graham masala uden held. Kan man bruge noget andet?
Hej Lisa
uhhh den kommer du nok ikke udenom, – men det plejer altså også at have det i både Føtex, Kvickly, Meny osv.
Ellers skal du blande din egen masala krydderi, – den har jeg dog ikke en opskrift på endnu.
Kh Dianna
Første gang nogensinde, jeg har lavet butter chicken. Og sikke en succes det blev, med din opskrift.
Kyllingen bliver jo vildt lækker med den metode. Nemt og hurtigt.
Hej Anita
Hvor gør det mig bare glad at høre, – tusind tak altså:)
Kh Dianna
Hej
Ville man ikke kunne lave denne opskrift eller butterlamb i en airfryer?
Hej Lisa
Altså jeg er jo af den overbevisning at nærmest alt kan tilberedes i Airfryer, men jeg har desværre ikke prøvet 🙂
Dbh Dianna
Smager himmelsk ❤️
Hej Lone
Ej hvor er det dejligt at høre, tak:)
Kh Dianna
Super god.
Hej Christoffer
Det er jeg simpelthen så glad for at høre, – tusind tak:)
Dbh Dianna
Fantastisk opskrift. Vi bruger den til hverdag og fest … TAK.
For at mætte ekstra og derved spare på kødet, blender jeg butter beans – lima bønner i sovsen , inden jeg tilsætter kødet. Super lækkert.
Hej Susanne
Hvor er det dejligt at høre altså, – tusind tak for din besked:)
Og god idé med flere proteiner og mæthed fra bønnerne:)
Det smager også vildt godt at tilsætte kikærter og hokkaido (eller sød kartoffel) sammen med kyllingen, – masser af fylde og så dejlige smage og konsistenser:)
Kh Dianna
Kan man bruge hakkede tomater med timian dåse i stedet? vil timian ødelægge smagen?
Hej Dina
Uhhh ja, det ville jeg nok ikke gøre, – vil anbefale at gå med de almindelig 🙂
Kh Dianna
Tak for en skøn og utrolig nem ret Vi har i dag spist retten sammen med dine naanbrød…..wauuu hvor fik jeg ros…..og den er hermed givet videre til dig
Hej Helle
Åhh altså, hvor gør det mig glad at høre – tusind tusind tak fordi du skriver det 🙂
Kh Dianna
Slet ingen power i smagen, smager mest at Tomat ♀️
Hej Christina
Det var da en skam, – det er ellers en super populær opskrift, og vi elsker den også herhjemme.
Kan det mon skyldes krydderierne? 🙂
Dbh Dianna
BEDSTE butter chicken opskrift, så god at den er blevet fast inventar hjemme hos os, selv børnene ønsker den til aftensmad. den er bedre end dem der kan købes siger de, og den store har nu ønsket den til hendes fødselsdagsgæster – vi vil eksperimentere med naan lavet i pizzaovn – krydser fingre 🙂
Anbefaler denne opskrift, og dine andre opskrifter for den sags skyld, hvor end jeg kan komme til det <3
Hej Nadia
Ej en dejlig besked at modtage, – tusind tusind tak fordi du giver dig tid til at skrive 🙂
Kh Dianna
Jeg har ikke prøvet opskriften endnu, men den ser lækker ud, så det skal jeg helt sikkert.
Undrer mig dog over brugen af bagepulver? Jeg ved at man kan bruge natron (baking soda) til at mørne kød, så måske en oversættelses fejl?
Hej Lone
Hvor dejligt du vil prøve opskriften, – håber den falder i din smag 🙂
Og du har helt ret, det er naturlivis natron der bruges – fuldstændig dum oversættelses fejl.
Men prøv det, det er utroligt hvad det gør ved kyllingen – bruger det nærmest altid 🙂
Har dog faktisk brugt bagepulver også, og det fungerer altså også af en eller anden årsag 😉
Kh Dianna
Tak for en nem og super lækker opskrift! Og super med de pandestegte naanbrød til – det smagte fantastisk.
Hej Lene
Dejligt du kan lide opskriften, – tusind tak for din besked 🙂
Kh Dianna
Den er genial! Slår retten fra vores lokale inderrestaurant hvilket ikke siger så lidt 🙂
Hejsa
EJ hvor er det fantastisk at høre, – tusind tak:)
Kh Dianna
Den her butterchicken er SÅ god. Jeg er 14 år gammel og jeg er en rigtig foodie. Jeg har en maddag om ugen og vær gang bliver der spurgt om denne butterchicken. Den er cremet, blød og lækker. Jeg plejer at putte en top på vær skefuld af krydderierne, da det plejer at gøre den bare en tand bedre! Men det er op til smagsløgene. Meget imponeret :).
Hej Louise
Tusind tak for din dejlige besked 🙂
Hvor er det dejligt du kan lide opskriften, – og fantastisk du er glad for at stå i køkkenet:)
Håber du får den dejligste dag 🙂
Kh Dianna
Hej.
Tak for opskriften…:-)
Der skal ikke yoghurt ikke? Kan man tilsætte den for at få sovsen tykkere – eller vil det gryne den, når den bliver varm?
Hej Trine
Jeg bruger ikke yoghurt i min, – dels fordi den er en “hurtig version” hvor kødet ikke skal marinere først, men synes også tit at den kan grtne hvis den får en smule for meget varme.
Bruger du fløde og hakkede tomater som beskrevet i opskriften får du den lækreste cremede sauce 🙂
Kh Dianna
SÅ lækker Vi prøver at skære lidt ned på kødet og op for grøntsagerne. Har du forslag til hvad man kunne erstatte, måske halvdelen af kødet med?
Hej Rikke
Vildt god idé 🙂
Det er lige præcis det min kommende kogebog handler om:)
Jeg vil anbefale f.eks. græskar eller sød kartoffel, det går utrolig godt med kyllingen.
Blomkål og kikærter er også super lækkert i retten 🙂
Kh Dianna
Totalt tip top butter chicken og mega nem. Lavede den for 8 gennemblødte laksefiskere ved elven i Norge, dynget til i koriander og med ekstra chili on the side. Ikke et øje tørt! Gav den måske 20-30% højere dosis af krydderier i forhold til opskriften.
Hej Ullefar
Ej hvor godt at høre, tusind tak for feedback:)
Og fedt du fik smagt den til med ekstra krydderier, – det er nemlig altid en god ide selv at justere efter egne smagsløg:)
Rigtig dejlig dag:)
Kh Dianna
Den bedste opskrift på butter chicken, vender altid tilbage til den.
Hej Trine
Det gær mig så glad at høre, tusind tusind tak 🙂
Kh Dianna
Er det muligt at undlade koriander og ingefær
Hej Tina
Ja, – du kan godt undlade begge dele, – smag evt. til med en smule ekstra masala krydderi 🙂
Koriander er stødt koriander, og altså ikke frisk. Det smager på ingen måde af frisk koriander, – blot til info 🙂 Det bryder jeg mig absolut heller ikke selv om 😉
Kh Dianna
Jeg kan ikke lige gennemskue hvad jeg skal gøre, når jeg vil lave til 6 personer
Hej Sara
Der hvor der står 4 personer, – klikker du der, kommer der sådan en “barre” frem som du kan justere antal på 🙂
kh Dianna
Mega god opskrift, har dog et behov for at justere på krydderier, så det bliver lidt mere spicy, blandt andet frisk chili. Men en nem opskrift at gå til.
Hej Lene
Hvor er det bare dejligt at høre altså, – tusind tak fordi du skriver det 🙂
Og altid godt selv at smage til med flere krydderier 🙂
Kh Dianna
Virkelig lækker! Har lavet den et par gange, og jeg er lige lykkelig hver gang. 🙂
Hej Rebekka
Ej hvor er du sød altså – TAK for de søde ord 🙂
Kh Dianna
Smager fantastisk og super nem opskrift. Godt tip med mere fløde, her var der godt med sovs 🙂
Hej Stina
Man skal nemlig aldrig gå ned på saucen 😉
Dejligt den smagte dig, tusind tak 🙂
Kh Dianna
Mums! Mums! Mums!
Jeg har lige lavet denne her til aften, og den blev PERFEKT. Alle elskede den, og den er SÅ lækker jeg bruger ikke andre opskrifter fremover end denne til den her skønne ret.
Hej Mirian
Ej hvor er det bare dejligt at høre, og hvor er det sødt af dig at skrive det – tusind tak 🙂
Kh Dianna
Det var helt fantastisk
Fandt din opskrift på Pinterest igår, har lavet mange forskellige BC opskrifter, men de har altid manglet “et eller andet”
Den er formidabel og har det hele
Hvis jeg må gi’ et tip til alle BC elskere, så put en pose WOK blanding i retten ca. 15 min før servering. (Rema 1000,s er god)
Synes selv der mangler lidt “fylde” , og vandkastanier og SLIKÆRTER mm. gør bare en forskel
Hej Gitte
Ej hvor gør det mig glad at høre, – tusind tak for din dejlige besked 🙂
Opgave god ide med grøntsager, – jeg serverer også altid lidt grønt ved siden af 🙂
Kh Dianna
Er seriøst lækkert med kyllingen i natron-marinaden….havde aldrig troet det kunne blive så blødt i kødet. Saucen er fantastisk Tilføjede dog et par skefulde af mango chutney
Ville man kunne bruge den metode på svinekød som fx snitzler og koteletter?
Er i øvrigt vild med din blog og hjemmeside og anbefaler dig
Kh
Rachel
Hej Rachel
Hvor er det dejligt at høre, tusind tak for din besked 🙂
Ja det tror jeg altså sagtens man kan, – har ikke selv prøvet, men tænker princippet er det samme 🙂
Rigtig dejlig dag 🙂
Kh Dianna
Mine børn (plus os voksne) elsker denne opskrift. De jubler når jeg siger at vi skal spise butter chicken.
Hej Tóta
Det gør mig virkelig glad at høre, tusind tak fordi du skriver det 🙂
Kh Dianna
Fantastisk opskrift og smagen sidder lige i skabet. Er meget begejstret for retten og mine kollegaer har bedt mig om at lave den til vores næste aftenmøde-og det gør jeg naturligvis gerne ❤️
Hej Ib
Ej hvor gør det mig glad at høre, tusind tak for din dejlige besked 🙂
Rigtig glædelig jul 🙂
Dbh Dianna
Fantastisk opskrift
Hej Jesper
Det er jeg super glad for at høre, tusind tak 🙂
Dbh Dianna
Nu har jeg lige købt ind til hele retten og står og skal til at lave den, men jeg så ikke, at jeg skal bruge en blender til det. Bliver retten så bare skod?
Hejsa
Nej overhovedet ikke, smagen skal du nok fange, også uden en blender.
Den eneste forskel er, at du vil få lidt konsistens i saucen fra løgene og de hakkede tomater 🙂
Bruger du polpa vil forskellen være meget lille.
kh Dianna
Anbefaling: Et lille skvæt kyllingefond og så er den helt i vinkel
Hej Martin
Tak for fif – det er hermed givet videre 🙂
Kh Dianna
Super lækker – var hyggelig st lave sammen med ungerne
Hej Jeppe
Så godt at høre – tusind tak 🙂
Dbh Dianna
Bedste opskrift på Butterchicken
Tusind tak Dorte:)
Hej
Jeg glæder mig til at prøve retten af.
Er det bedst at lave den på dagen, eller er det lige så fint at varme den op dagen efter?
KH Marianne
Hej Marianne
Du kan sagtens lave den dagen i forvejen, uden problemer 🙂
Kh Dianna
Den bedste ‘ever’
Hej Gitte
Tusind tusind tak 🙂
Kh Dianna
Waaow! Jeg har aldrig hverken lavet eller smagt butter chicken før. Brugte din opskrift forleden, og min kæreste, der ellers har smagt maaange butter chicken, sagde, at det var den bedste butter chicken han har smagt! Virkelig nem opskrift og super lækkert mad, mums!! Bestemt ikke sidste gang jeg bruger denne opskrift! 😛
Hej Sheema
Ej hvor gør det mig glad at høre – tusind tak for din dejlige besked 🙂
Kh Dianna
Bedste butter chicken opskrift, jeg har prøvet.
Har givet den videre til rigtig mange
Hej Inge
Tusind tak for de søde ord, hvor er det bare dejligt at høre 🙂
Kh Dianna
Bedste opskrift på Butter chicken jeg nogensinde har smagt
Hej Dorthe
Hvor gør det mig bare glad at høre – tusind tusind tak 🙂
Kh Dianna
Retten smagte fantastisk og er nem at lave 🙂
Hejsa
Det er jeg virkelig glad for at høre – tusid tak 🙂
Dbh Dianna
Har lavet retten til min søn og en flok unge drenge venner.
Har aldrig smagt noget bedre
Større ros fås ikke … hermed givet videre.
Jeg skruede noget op for krydderierne.
Hejsa
Ej hvor er det dejligt at høre – fantastisk, tusind tak 🙂
Og ja, krydderier varierer meget i smag, så godt du fik smagt den til 🙂
Kh Dianna
Den meget go
Hej Allan
det gør mig rigtig glad at høre – tak 🙂
Dbh Dianna
Den bedste opskrift ever!
Yndlings opskrift, bruger aldrig andre!
Det er en cremet og meget lækker udgave. Jeg er vældig tilfreds. Særlig skønt, i min optik, når kyllingerne er store (4x3x3 kubikCm)
Hej Jan
Hvor er det bare dejligt at høre – tusind tak for din besked 🙂
Rigtig dejlig dag 🙂
Dbh Dianna
Vildt lækker og nem opskrift
Hej Rebekka
Det er jeg simpelthen så glad for at høre – tusind tak 🙂
Kh Dianna
Bedste opskrift på BC!
Hej Dianna.
Nok den bedste opskrift der findes. Tusind tak for det elskede alt ved det.
Smagte sindsygt, brugt den til min eksamen og fik 12.
Thank you
Hej Maria
Åhhh er det rigtig – hold op hvor gør det mig glad at høre altså, TAK 🙂
Og stort tillykke med 12 tallet, hold kæft hvor er du sej 🙂
Kh Dianna
Super lækker butter chicken – mums :o)
Tusind tak for de søde ord 🙂
Kh Dianna
Lækker opskrift
Hej Thomas
Så dejligt at høre – tusind tak 🙂
Kh Dianna
Bedste opskrift ⭐️
Hvilken mild chilipulver bruger du? Kan kun finde almindelig chilipulver
Hej Karina
Jeg mener det er Santa Maria der har én hvor den kun er på 2 i styrke. Ellers bruger du bare lidt almindelig, men smag dig endelig frem – den skal ikke være stærk. Det kan også undlades 🙂
Kh Dianna
Den er VANVITTIG⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super opskrift
Tusind tak for de søde ord Jan:)
Kh Dianna
Den smager helt autentisk. Jeg har lavet den flere gange for min familie og den rammer hver gang. Kan helt klart anbefale den.
Hej Otto
Hvor er det bare dejligt at høre, tak fordi du skriver det 🙂
Kh Dianna
Både min søn og mit barnebarn var meget tilfredse.
Hej Sana
Det er jeg så glad for at høre – tusind tak 🙂
Kh Dianna
Jeg ELSKER denne opskrift!
Så nem og lækker. Tror jeg har lavet den 10 gange indenfor det seneste år både for gæster og bare til os selv!
Hver gang jeg laver den får jeg kommentarer om at den er bedre end de fleste indiske restauranter! Virkelig taknemmelig for denne opskrift!
Hej Charlotte
Ej hvor gør det mig glad at høre, hvor er du bare sød at skrive det 🙂
Tusind tusind tak for de søde ord:)
Kh Dianna