
Nem og lækker opskrift på en klassisk coleslaw.
Jeg er vild med coleslaw, – synes det smager helt fantastisk.
Sprødt og lækkert, og den dressing det er vendt i, – mmmm.
Jeg køber gerne gulerødder der er revet, – da jeg synes de beholder sprødheden meget meget. Gerne dem der nærmest er i sådan nogle tynde stave. Men du kan naturligvis også rive dem selv 🙂 Er de meget vandholdige, vil jeg anbefale lige at klemme lidt væde ud af dem, inden du vender dem i dressingen, – så denne ikke bliver for tynd, hvis salaten får lov at stå og trække på køl.
Jeg serverede ofte coleslaw til sommerens grill, – til en lammekølle eller i en klassisk pulled pork burger. Det smager virkelig også dejligt til bbq ribs, den grillet kylling og med en portion puller chicken.
Min opskrift på coleslaw er super nem at lave, og den smager helt fantastisk – hvis jeg selv skal sige det:)
Denne opskrift giver til 4 personer hvis det er som tilbehør i en burger eller lignende, – skal den bruges som tilbehør til grill, vil jeg anbefale at lave 1 1/2 portion.

Coleslaw
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1/2 spidskål
- 2 store gulerødder, skrællet
- 1 dl
creme fraiche
- 1 dl
god mayonnaise, - jeg bruger altid Hellmann's
- 2 tsk
rørsukker
- 1/2 tsk
spidskommen, stødt
- 1 tsk
sød sennep
- 1 spsk
æblecidereddike
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Bland ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og en peber.
- Snit spidskålen fint og riv gulerødderne groft.Jeg køber gerne gulerødder der er revet, - da jeg synes de holder sprødheden meget bedre. Gerne dem der nærmest er i sådan nogle tynde stave. Men du kan naturligvis også rive dem selv 🙂 Er de meget vandholdige, vil jeg anbefale lige at klemme lidt væde ud af dem, inden du vender dem i dressingen, så denne ikke bliver for tynd.
- Vend kål og gulerødder godt rundt i dressingen, og top evt. med lidt friskkværnet peber inden servering.
Pingback: Pulled pork burger - Opskrift på pulled pork og coleslaw
Den absolut bedste opskrift på coleslaw
Er det ok at tilberede den dagen før ?
Bedste friske Coleslaw ever.. Tak for god opskrift