Pulled pork burger - Opskrift på pulled pork og coleslaw

Pulled pork burger

Pulled pork burger
Opskrift på pulled pork burger med hjemmelavet coleslaw.
Pulled pork burger - Opskrift på pulled pork og coleslaw

Super lækre pulled pork burgers med hjemmelavet coleslaw, – det er altså en sikker vinder.
Det er super nemt at lave sådan en omgang, stegen passer sig selv hele dagen, og så smager det bare afsindig godt.

Pulled pork burger - Opskrift på pulled pork og coleslaw

Pulled pork burger

Opskrift på pulled pork burger med hjemmelavet coleslaw.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Amerikansk
Samlet tid: 1 day
Antal: 8 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Coleslaw

  • 1/2

    stort spidskål, - gerne halv rød og halv grøn

  • 3 store gulerødder, skrællede
  • 1 1/2 dl

    creme fraiche

  • 1 1/2 dl

    god mayonnaise, - jeg bruger altid Hellmann's

  • 3 tsk

    rørsukker

  • 1 tsk

    spidskommen, stødt

  • 1 1/2 tsk

    sød sennep

  • 1 1/2 spsk

    æblecidereddike

  • Salt og peber

Pulledpork

  • 1 nakkesteg på ca. 2 kg

Krydderi rub

  • 4 spsk

    sød paprika

  • 1 spsk

    spidskommen

  • 4 spsk

    rørsukker eller brun farin

  • 2 spsk

    groft salt

  • 1 tsk

    løg pulver

  • 1 tsk

    sennepspulver

  • 1 tsk

    chili

  • 1 tsk

    cayennepeber

  • 1 tsk

    røget paprika

Marinade - Til at hælde over kødet efter tilberedning

  • 2 dl

    æblecidereddike

  • 1 1/2 spsk

    rørsukker eller brun farin

  • 2 spsk

    ketchup

  • 1 spsk

    sød sennep

  • 1 tsk

    chiliflager

  • Salt og peber

Derudover

Sådan gør du

Pulled pork

  • Bland alle ingredienserne til rubben og gnid det hele godt ind i kødet. Stegen vil ikke med det samme kunne "absorbere" alt rubben, men læg det ved stegen alligevel. Pak stegen tæt ind i film, og læg som sagt alt overskydende rub ved. Læg stegen på køl til dagen efter.
  • Pak stegen ud af filmen og placer den i et ovnfast fad eller lignende, - hæld alt rubben med over stegen. Sæt fadet i grillen og tænd for et enkelt blus så grillen holder en temperatur på ca. 120 grader, og lad nu stegen stå i 10-12 timer. Alternativt kan den laves på samme måde i ovnen, - 120 grader i 10-12 timer.
  • Når stegen er færdig tages den af grillen og hviler i en lille halv time.
  • Bland imens ingredienserne til marinaen og smag til med salt og peber, - den skal være syrlig med en sød eftersmag.
  • Træk kødet fra hinanden ved hjælp af to gafler, hæld marinaden over kødet og vend det godt rundt.
  • Server med det samme mens kødet er lunt og lækkert.

Coleslaw

  • Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og en smule peber.
  • Snit spidskålen fint og riv gulerødderne groft. Mas let saften ud af gulerødderne.
  • Vend kål og gulerødder i dressingen og lad salaten trække 10 min. inden den serveres.
  • Salaten kan sagtens laves et par timer før, - dæk den med film og stil den på køl, så holder den helt fint.
  • Lun burgerbollerne, smør underbollen med mayonnaise, top med et godt lag pulled pork efterfulgt at coleslaw og til sidst top bollen. Smør evt. top bollen med en god chilisauce.
Pulled pork burger - Opskrift på pulled pork og coleslaw
Pulled pork burger – Opskrift på pulled pork og coleslaw
Pulled pork burger - Opskrift på pulled pork og coleslaw
Pulled pork burger – Opskrift på pulled pork og coleslaw
Pulled pork burger - Opskrift på pulled pork og coleslaw
Pulled pork burger – Opskrift på pulled pork og coleslaw
Pulled pork burger - Opskrift på pulled pork og coleslaw
Pulled pork burger – Opskrift på pulled pork og coleslaw

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Coleslaw - Opskrift på den lækreste coleslaw, nem og hurtig

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*