Opskrift på den bedste coleslaw, - sprød, cremet og med den lækreste dressing.
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Dansk
Nøgleord Coleslaw, Grill tilbehør, Salat med spidskål, Sommermad
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
1/2spidskål
2store gulerødder, skrællet
1dl
creme fraiche
1dl
god mayonnaise, - jeg bruger altid Hellmann's
2tsk
rørsukker
1/2tsk
spidskommen, stødt
1tsk
sød sennep
1spsk
æblecidereddike
Salt og peber
Sådan gør du
Bland ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og en peber.
Snit spidskålen fint og riv gulerødderne groft.Jeg køber gerne gulerødder der er revet, - da jeg synes de holder sprødheden meget bedre. Gerne dem der nærmest er i sådan nogle tynde stave. Men du kan naturligvis også rive dem selv :) Er de meget vandholdige, vil jeg anbefale lige at klemme lidt væde ud af dem, inden du vender dem i dressingen, så denne ikke bliver for tynd.
Vend kål og gulerødder godt rundt i dressingen, og top evt. med lidt friskkværnet peber inden servering.