Coleslaw - Opskrift på nem og lækker coleslaw

Coleslaw

Coleslaw
Opskrift på den bedste coleslaw, - sprød, cremet og med den lækreste dressing.
Coleslaw - Opskrift på nem og lækker coleslaw

Nem og lækker opskrift på en klassisk coleslaw.
Jeg er vild med coleslaw, – synes det smager helt fantastisk.
Sprødt og lækkert, og den dressing det er vendt i, – mmmm.
Jeg køber gerne gulerødder der er revet, – da jeg synes de beholder sprødheden meget meget. Gerne dem der nærmest er i sådan nogle tynde stave. Men du kan naturligvis også rive dem selv 🙂 Er de meget vandholdige, vil jeg anbefale lige at klemme lidt væde ud af dem, inden du vender dem i dressingen, – så denne ikke bliver for tynd, hvis salaten får lov at stå og trække på køl.
Jeg serverede ofte coleslaw til sommerens grill, – til en lammekølle eller i en klassisk pulled pork burger. Det smager virkelig også dejligt til bbq ribs, den grillet kylling og med en portion puller chicken.
Min opskrift på coleslaw er super nem at lave, og den smager helt fantastisk – hvis jeg selv skal sige det:)
Denne opskrift giver til 4 personer hvis det er som tilbehør i en burger eller lignende, – skal den bruges som tilbehør til grill, vil jeg anbefale at lave 1 1/2 portion.

Coleslaw - Opskrift på nem og lækker coleslaw

Coleslaw

Opskrift på den bedste coleslaw, - sprød, cremet og med den lækreste dressing.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.77 fra 21 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Coleslaw, Grill tilbehør, Salat med spidskål, Sommermad
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1/2 spidskål
  • 2 store gulerødder, skrællet
  • 1 dl

    creme fraiche

  • 1 dl

    god mayonnaise, - jeg bruger altid Hellmann's

  • 2 tsk

    rørsukker

  • 1/2 tsk

    spidskommen, stødt

  • 1 tsk

    sød sennep

  • 1 spsk

    æblecidereddike

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og en peber.
  • Snit spidskålen fint og riv gulerødderne groft.
    Jeg køber gerne gulerødder der er revet, - da jeg synes de holder sprødheden meget bedre. Gerne dem der nærmest er i sådan nogle tynde stave. Men du kan naturligvis også rive dem selv 🙂 Er de meget vandholdige, vil jeg anbefale lige at klemme lidt væde ud af dem, inden du vender dem i dressingen, så denne ikke bliver for tynd.
  • Vend kål og gulerødder godt rundt i dressingen, og top evt. med lidt friskkværnet peber inden servering.

Kommentarer

  1. Pingback: Pulled pork burger - Opskrift på pulled pork og coleslaw

  2. Louise

    5 stars
    Den absolut bedste opskrift på coleslaw

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)