Caviar tasting – Inspiration til en lækker og enkel servering

Caviar tasting

Caviar tasting – Inspiration til en lækker og enkel servering
Caviar tasting
Caviar tasting - skøn idé til en god aften med dem du holder af. 3 slags caviar, blinis og tilbehør.
5 fra 1 stemme

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Caviar tasting – elegant, enkel og lækker servering.

Det her er ikke en klassisk opskrift – det er mere en idé, en lille smagsrejse, og et bud på, hvordan du nemt og elegant kan servere caviar som appetizer eller forret, når der skal kræses lidt ekstra.

Jeg elsker at servere 3 (eller flere) forskellige slags caviar – gerne på isterninger, så de holder sig kolde og lækre.
Det giver både en smuk præsentation og en skøn variation i smag og tekstur fra de forskellige typer caviar.

Sammen med caviaren serverer jeg små blinis, en god fed creme fraiche 38%, lidt syltet hakkede rødløg og finthakket purløg – simpelt og lækkert, og dine gæster kan selv samle deres bid præcis som de har lyst.

Vil du variere serveringen lidt, så prøv f.eks.:
– Sprøde knuste kartofler
– Mini röstier lavet i vaffeljern 

Det hele handler om tekstur og balance – noget blødt, noget sprødt, lidt fedme og et strejf af syre, så caviaren får lov til at skinne.
Og vigtigst af alt, så er det supernemt at forberede – men smager og føles som noget helt særligt.

Caviar tasting – Inspiration til en lækker og enkel servering

Caviar tasting

Caviar tasting – skøn idé til en god aften med dem du holder af. 3 slags caviar, blinis og tilbehør.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 1 stemme
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Appetizer, Forret, Snack
Køkken: Dansk
Nøgleord: Caviar, Nytår, Nytårsmenu
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Steg dine blinis gyldne i en god klat smør på en varm pande. Læg dem til side på lidt køkkenrulle og lad dem sige et øjeblik, inden de anrettes på en tallerken.
  • Åben dine dåser med caviar, og placer dem på et lag af knust is i en dyb tallerken.
  • Server straks med creme fraiche, purløg og sytede rødløg – og lad dine gæster bygge deres egne blinis.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)