
Lækre luftige blinis, – super nemme at lave, og perfekt til alverdens snacks og appetizers.
Blinis er en perfekt lille appatizer, og kan toppes med præcis hvad du foretrækker, – men denne klassiske variation med stenbidderrogn, cremefraiche og rødløg er og bliver min favorit.
Du kan fint lave dine blinis i forvejen, og blot lune dem på panden inden de skal serveres.

Hjemmelavede blinis
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Blinis
- 75 g
boghvedemel
- 50 g
hvedemel
- 2 dl
sødmælk
- 1
æg
- 1 tsk
bagepulver
- 1/2 tsk
salt
-
Smør til stegning
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser til dine blinis i en skål og rør dejen godt sammen.
- Smelt en klat smør på panden og hæld små klatter dej på panden i den størrelse du ønsker dine blinis.
- Vend dine blinis når dejen begynder at boble let på oversiden, - de skal have ca. 1 1/2 min. på hver side ved middel varme.Lad dem køle en smule af, inden de toppes med den valgte topping.
Hej Diana
Kan man bruge anden mel end boghvede?
Hej Isabella
Du kan lave dem på ren hvedemel, men både smag og konsistens vil ændre sig.
Så jeg vil klart anbefale boghvedemel 🙂
Kh Dianna
Hej. Kan man udelukkende bruge boghvedemel? Jeg får en Allergiker på søg.
Hej Anne
Har ikke prøvet, men det tænker jeg godt du kan ja:) Måske de bliver en smule mindre luftige, da de mangler gluten fra hvedemelet, men tror nu nok det går:)
Kh Dianna
Hej, kan man bruge andet end sødmælk, fx minimælk? 🙂
Hej Lærke
Det kan du sagtens gøre:)
Kh Dianna