Blinis med stenbiderrogn - Opskrift på blinis med stenbiderrogn

Hjemmelavede blinis

Hjemmelavede blinis
Opskrift på hjemmelavede blinis med boghvedemel - ca. 20 stk.
Blinis med stenbiderrogn - Opskrift på blinis med stenbiderrogn

Lækre luftige blinis, – super nemme at lave, og perfekt til alverdens snacks og appetizers.
Blinis er en perfekt lille appatizer, og kan toppes med præcis hvad du foretrækker, – men denne klassiske variation med stenbidderrogn, cremefraiche og rødløg er og bliver min favorit.
Du kan fint lave dine blinis i forvejen, og blot lune dem på panden inden de skal serveres.

Blinis med stenbiderrogn - Opskrift på blinis med stenbiderrogn

Hjemmelavede blinis

Opskrift på hjemmelavede blinis med boghvedemel - ca. 20 stk.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.58 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Brød, Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Blinis

  • 75 g

    boghvedemel

  • 50 g

    hvedemel

  • 2 dl

    sødmælk

  • 1

    æg

  • 1 tsk

    bagepulver

  • 1/2 tsk

    salt

  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser til dine blinis i en skål og rør dejen godt sammen.
  • Smelt en klat smør på panden og hæld små klatter dej på panden i den størrelse du ønsker dine blinis.
  • Vend dine blinis når dejen begynder at boble let på oversiden, - de skal have ca. 1 1/2 min. på hver side ved middel varme.
    Lad dem køle en smule af, inden de toppes med den valgte topping.

Noter

Hvis man ønsker at lave sine blinis på forhånd kan man sagtens opbevare dem på køl, og give dem en hurtig tur på panden med lidt smør inden servering.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)