Lækre luftige blinis, – super nemme at lave, og perfekt til alverdens snacks og appetizers.
Blinis er en perfekt lille appatizer, og kan toppes med præcis hvad du foretrækker, – men denne klassiske variation med stenbidderrogn, cremefraiche og rødløg er og bliver min favorit.
Du kan fint lave dine blinis i forvejen, og blot lune dem på panden inden de skal serveres.
Hjemmelavede blinis
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Blinis
- 75 g
boghvedemel
- 50 g
hvedemel
- 2 dl
sødmælk
- 1
æg
- 1 tsk
bagepulver
- 1/2 tsk
salt
-
Smør til stegning
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser til dine blinis i en skål og rør dejen godt sammen.
- Smelt en klat smør på panden og hæld små klatter dej på panden i den størrelse du ønsker dine blinis.
- Vend dine blinis når dejen begynder at boble let på oversiden, - de skal have ca. 1 1/2 min. på hver side ved middel varme.Lad dem køle en smule af, inden de toppes med den valgte topping.