Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog

Steak Dogs med med pesto, kål og karse

Lækre Steak Dogs fyldt med rosastegt oksemørbrad, hjemmelavet pesto, kål og karse, – en hotdog i nye klæder.
De smager afsindig godt, og så er de super nemme at lave. Du kan stege et stykke fersk kød til dine Steak Dogs, – eller du kan bruge rester af en steg til at fylde i.
Jeg har toppet med med sprød kål, mayo, syltede sennepsfrø og hjemmelavet grønkålspesto, – en super skøn kombination, der smager frisk og lækkert.
Prøv også min Steak Dogs med variationer af løg og bearnaise.
Alt efter størrelsen på brødene skal du beregne omkring 2 stk pr. person. Prøv min opskrift på hjemmebagte pølsebrød, – de er super nemme og giver nogle store lækre pølsebrød.

Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog

Steak dogs med med pesto, kål og karse

Opskrift på lækre Steak Dogs med pesto, kål og karse.
Beregn ca. 2 stk pr. person.
Tilberedningstiden kommer an på om kødet er tilberedt (rester) eller om det er et stykke fersk kød der skal tilberedes.
5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer

Ingredienser

  • 600 g

    oksemørbrad eller anden mørt oksekød (fersk eller tilberedte rester)

  • 8

    pølsebrød

  • 1/2

    spidskål - evt. mix af to farver

  • 1

    bk karse

  • 1 dl

    grøn pesto, - prøv f.eks. denne grønkåls pesto

  • 1 dl

    god mayonnaise - jeg bruger altid Hellmann's

  • Syltede sennepsfrø

  • Smør og olie til stegning

  • Salt og peber

  • Evt.friskrosmarin,timianogetpar fed

    hvidløg til tilberedning af kødet

Sådan gør du

  • Tag kødet ud af køleskabet i god tid så det ikke er iskoldt, - krydr med salt og peber.
  • Varm en god sjat smør og olie på en pande og smid et par kviste rosmarin, timian og knuste fed hvidløg ved, - brus godt af.
  • Steg kødet ved god høj varme til det er godt brunet og har fået en flot stegeskorpe, og gør det samme på den anden side.
  • Skru ned for blusset, og lad kødet tilberede færdigt ved medium varme til det når en kerne temperatur på 56 grader, - selvfølgelig afhængigt af hvordan man ønsker sit kød tilberedt. Tag kødet af panden og lad det trække på et spækbræt i ca. 15 min. inden det skæres i fine tynde skiver.
  • Snit kålen fint og læg den til side og varm i mellemtiden pølsebrødene.
  • Læg en tyk stribe mayonnaise i bunden af brødene. Top med 3-4 skiver kød og fintsnittet kål.
  • Læg klatter af pesto på kålen, evt. også lidt mere mayonnaise og top med masser af karse og syltede sennepsfrø.
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Steak dogs med bearnaise og løg - Opskrift på gourmet hotdogs

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)