Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog

Steak Dogs med med pesto, kål og karse

Lækre Steak Dogs fyldt med rosastegt oksemørbrad, hjemmelavet pesto, kål og karse, – en hotdog i nye klæder.
De smager afsindig godt, og så er de super nemme at lave. Du kan stege et stykke fersk kød til dine Steak Dogs, – eller du kan bruge rester af en steg til at fylde i.
Jeg har toppet med med sprød kål, mayo, syltede sennepsfrø og hjemmelavet grønkålspesto, – en super skøn kombination, der smager frisk og lækkert.
Prøv også min Steak Dogs med variationer af løg og bearnaise.
Alt efter størrelsen på brødene skal du beregne omkring 2 stk pr. person. Prøv min opskrift på hjemmebagte pølsebrød, – de er super nemme og giver nogle store lækre pølsebrød.

Steak dogs med med pesto, kål og karse

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 15-45 min.

Opskrift på lækre Steak Dogs med pesto, kål og karse.
Beregn ca. 2 stk pr. person.
Tilberedningstiden kommer an på om kødet er tilberedt (rester) eller om det er et stykke fersk kød der skal tilberedes.

Ingredienser

  • 600 g oksemørbrad eller anden mørt oksekød (fersk eller tilberedte rester)
  • 8 pølsebrød
  • 1/2 spidskål - evt. mix af to farver
  • 1 bk karse
  • 1 dl grøn pesto, - prøv f.eks. denne grønkåls pesto
  • 1 dl god mayonnaise - jeg bruger altid Hellmann's
  • Syltede sennepsfrø
  • Smør og olie til stegning
  • Salt og peber
  • Evt. frisk rosmarin, timian og et par fed hvidløg til tilberedning af kødet

Fremgangsmåde

1

Tag kødet ud af køleskabet i god tid så det ikke er iskoldt, - krydr med salt og peber.

2

Varm en god sjat smør og olie på en pande og smid et par kviste rosmarin, timian og knuste fed hvidløg ved, - brus godt af.

3

Steg kødet ved god høj varme til det er godt brunet og har fået en flot stegeskorpe, og gør det samme på den anden side.

4

Skru ned for blusset, og lad kødet tilberede færdigt ved medium varme til det når en kerne temperatur på 56 grader, - selvfølgelig afhængigt af hvordan man ønsker sit kød tilberedt. Tag kødet af panden og lad det trække på et spækbræt i ca. 15 min. inden det skæres i fine tynde skiver.

5

Snit kålen fint og læg den til side og varm i mellemtiden pølsebrødene.

6

Læg en tyk stribe mayonnaise i bunden af brødene. Top med 3-4 skiver kød og fintsnittet kål.

7

Læg klatter af pesto på kålen, evt. også lidt mere mayonnaise og top med masser af karse og syltede sennepsfrø.

Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Steak dogs med bearnaise og løg - Opskrift på gourmet hotdogs

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*