Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog

Steak Dogs med med pesto, kål og karse

Steak dogs med med pesto, kål og karse
Opskrift på lækre Steak Dogs med pesto, kål og karse.
Beregn ca. 2 stk pr. person.
Tilberedningstiden kommer an på om kødet er tilberedt (rester) eller om det er et stykke fersk kød der skal tilberedes.
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog

Lækre Steak Dogs fyldt med rosastegt oksemørbrad, hjemmelavet pesto, kål og karse, – en hotdog i nye klæder.
De smager afsindig godt, og så er de super nemme at lave. Du kan stege et stykke fersk kød til dine Steak Dogs, – eller du kan bruge rester af en steg til at fylde i.
Jeg har toppet med med sprød kål, mayo, syltede sennepsfrø og hjemmelavet grønkålspesto, – en super skøn kombination, der smager frisk og lækkert.
Prøv også min Steak Dogs med variationer af løg og bearnaise.
Alt efter størrelsen på brødene skal du beregne omkring 2 stk pr. person. Prøv min opskrift på hjemmebagte pølsebrød, – de er super nemme og giver nogle store lækre pølsebrød.

Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog

Steak dogs med med pesto, kål og karse

Opskrift på lækre Steak Dogs med pesto, kål og karse.
Beregn ca. 2 stk pr. person.
Tilberedningstiden kommer an på om kødet er tilberedt (rester) eller om det er et stykke fersk kød der skal tilberedes.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 600 g

    oksemørbrad eller anden mørt oksekød (fersk eller tilberedte rester)

  • 8

    pølsebrød

  • 1/2

    spidskål - evt. mix af to farver

  • 1

    bk karse

  • 1 dl

    grøn pesto, - prøv f.eks. denne grønkåls pesto

  • 1 dl

    god mayonnaise - jeg bruger altid Hellmann's

  • Syltede sennepsfrø

  • Smør og olie til stegning

  • Salt og peber

  • Evt.friskrosmarin,timianogetpar fed

    hvidløg til tilberedning af kødet

Sådan gør du

  • Tag kødet ud af køleskabet i god tid så det ikke er iskoldt, - krydr med salt og peber.
  • Varm en god sjat smør og olie på en pande og smid et par kviste rosmarin, timian og knuste fed hvidløg ved, - brus godt af.
  • Steg kødet ved god høj varme til det er godt brunet og har fået en flot stegeskorpe, og gør det samme på den anden side.
  • Skru ned for blusset, og lad kødet tilberede færdigt ved medium varme til det når en kerne temperatur på 56 grader, - selvfølgelig afhængigt af hvordan man ønsker sit kød tilberedt. Tag kødet af panden og lad det trække på et spækbræt i ca. 15 min. inden det skæres i fine tynde skiver.
  • Snit kålen fint og læg den til side og varm i mellemtiden pølsebrødene.
  • Læg en tyk stribe mayonnaise i bunden af brødene. Top med 3-4 skiver kød og fintsnittet kål.
  • Læg klatter af pesto på kålen, evt. også lidt mere mayonnaise og top med masser af karse og syltede sennepsfrø.
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs
Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog
Steak Dogs med oksemørbrad – Opskrift på gourmet hotdogs

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Steak dogs med bearnaise og løg - Opskrift på gourmet hotdogs

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*