Grønkålspesto

Hjemmelavet grønkålspesto, – en nem og lækker pesto med masser af smag og en dejlig grov konsistens.
Jeg vil til hver en tid foretrække hjemmelavet pesto, – det smager så meget bedre og så er det super nemt at lave. Du kan lave et hav af variationer og bruge f.eks. ramsløg, ruccola, persille basilikum osv. Find flere lækre opskrifter på pesto under mine opskrifter på Dips og dressinger.

Grønkålspesto

By Dianna Brinch
Tid: 5-10 min.

Opskrift på nem og lækker grønkålspesto.
Denne opskrift giver ca. 2 - 2 1/2 dl færdig pesto.

Ingredienser

  • 6-8 stilke grønkål eller 2 store håndfulde, - skyllet grundigt og helt tørt
  • 1 dl rapsolie, - alternativt kan der bruges en god mild olivenolie
  • 50 g parmesan
  • 30 g pinjekerner
  • 20 g mandler, gerne saltede mandler
  • 2 fed hvidløg
  • Salt

Fremgangsmåde

1

Rist pinjekernerne på en tør pande til de bruner let og lad dem køle af.

2

Hæld alle ingredienserne, undtagen salt, i en blender og blend til du har den ønskede konsistens, - jeg kan godt lide en grov pesto.

3

Smag til med salt og opbevar pestoen på køl til den skal spises.

Grønkålspesto - Opskrift på hjemmelavet pesto med grønkål
Grønkålspesto – Opskrift på hjemmelavet pesto med grønkål
Grønkålspesto - Opskrift på hjemmelavet pesto med grønkål
Grønkålspesto – Opskrift på hjemmelavet pesto med grønkål
Grønkålspesto - Opskrift på hjemmelavet pesto med grønkål
Grønkålspesto – Opskrift på hjemmelavet pesto med grønkål
Grønkålspesto - Opskrift på hjemmelavet pesto med grønkål
Grønkålspesto – Opskrift på hjemmelavet pesto med grønkål
Grønkålspesto - Opskrift på hjemmelavet pesto med grønkål
Grønkålspesto – Opskrift på hjemmelavet pesto med grønkål

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*