
Lækre sandwich med serrano, frisk mozzarella, tomater og pesto, – masser af ruccola og frisk basilikum.
Sådan en serrano sandwich tager absolut ingen tid at lave. Lun brødene og fyld dine sandwich, – nemt ikk’?!
Du kan vælge at lave din pesto selv, – jeg linker til min egen favorit i opskriften, eller du kan bruge en købt. Jeg vil altid anbefale at bruge en hjemmelavet, det smager bare bedst. Skal den være købt, så vil je anbefale de “friske” på køl, – de smager meget bedre end dem du finder på hylden i glas.
Jeg personligt foretrækker en god serrano, men er du mere til parmaskinke, kan du sagtens bruge det.

Sandwich med serrano, tomat og mozzarella
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 sandwichbrød, prøv evt. disse paninibrød – klik her
- 8 skiver serrano
- 4 tomater
- 2 friske mozzarella
- 4 håndfulde ruccola
- 1 håndfuld friske basilikumblade
- Pesto – klik her for opskrift
- Friskkværnet peber
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
- Åben dine sandwich brød, og giv dem en tur i toasteren eller på panden. De skal varmes på begge sider.
- Skær i mellemtiden tomater og mozzarella i skiver.
- Smør brødskiverne med pesto, – både over og underbollerne.
- Læg en god håndfuld ruccola på underbollerne, top med serrano, mozzarella, frisk basilikum og tomater.
- Krydr med friskkværnet peber og slut af med topbollen.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Hej Søger sandwich du lavede med svensk pågenbrød?
Super lækker