Lækker grov hjemmelavet pesto med ruccola, basilikum, nødder og parmesan.
Det er super nemt at lave sin egen pesto, og det smager virkelig meget bedre end dem du kan købe i supermarkederne.
Grøn pesto med ruccola og basilikum
Opskrift på den bedste grønne pesto. Denne opskrift giver ca. 2 - 2 1/2 dl færdig pesto.
Ingredienser
- 2 store håndfulde ruccola, - hvis der er lange stilke på skal disse fjernes
- 20 basilikumsblade
- 1 dl ramsløgsolie, - alternativt kan der bruges en god mild olivenolie
- 50 g parmesan
- 30 g pinjekerner, evt. lyn ristet på en pande
- 20 g mandler
- 2 fed hvidløg
- Salt
Fremgangsmåde
Hæld alle ingredienserne, undtagen salt, i en blender og blend til du har den ønskede konsistens.
Smag til med salt og opbevar pestoen på køl til den skal spises.



Pingback: Pesto pasta - Opskrift med tomat, mozzarella og bacon
Pingback: Pestosnurrer - Opskrift på lækre pestosnurrer med mozzarella
Pingback: Ravioli - Opskrift på hjemmelavet ravioli med burrata og pesto
Pingback: Pulled lamb salat - Opskrift med kål, pesto og chilidressing
Pingback: Pizza bianco med græskar - Opskrift på græskar pizza