Grøn pesto - Opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum

Grøn pesto – Ruccola pesto med basilikum

Lækker grov hjemmelavet pesto med ruccola, basilikum, nødder og parmesan.
Det er super nemt at lave sin egen pesto, og det smager virkelig meget bedre end dem du kan købe i supermarkederne.

Grøn pesto med ruccola og basilikum

By Dianna Brinch
Tid: 5 min.

Opskrift på den bedste grønne pesto.
Denne opskrift giver ca. 2 - 2 1/2 dl færdig pesto.

Ingredienser

  • 2 store håndfulde ruccola, - hvis der er lange stilke på skal disse fjernes
  • 20 basilikumsblade
  • 1 dl ramsløgsolie, - alternativt kan der bruges en god mild olivenolie
  • 50 g parmesan
  • 30 g pinjekerner, evt. lyn ristet på en pande
  • 20 g mandler
  • 2 fed hvidløg
  • Salt

Fremgangsmåde

1

Hæld alle ingredienserne, undtagen salt, i en blender og blend til du har den ønskede konsistens.

2

Smag til med salt og opbevar pestoen på køl til den skal spises.

Grøn pesto - Opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum
Grøn pesto – Opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum
Grøn pesto - Opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum
Grøn pesto – Opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum
Grøn pesto - Opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum
Grøn pesto – Opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum

Kommentarer

  1. Pingback: Pesto pasta - Opskrift med tomat, mozzarella og bacon

  2. Pingback: Pestosnurrer - Opskrift på lækre pestosnurrer med mozzarella

  3. Pingback: Ravioli - Opskrift på hjemmelavet ravioli med burrata og pesto

  4. Pingback: Pulled lamb salat - Opskrift med kål, pesto og chilidressing

  5. Pingback: Pizza bianco med græskar - Opskrift på græskar pizza

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*