Grøn pesto - Opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum

Grøn pesto – Ruccola pesto med basilikum

Grøn pesto med ruccola og basilikum
Opskrift på den bedste grønne pesto.
Denne opskrift giver ca. 2 - 2 1/2 dl færdig pesto.
Grøn pesto - Opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum

Lækker grov hjemmelavet pesto med ruccola, basilikum, nødder og parmesan.
Det er super nemt at lave sin egen pesto, og det smager virkelig meget bedre end dem du kan købe i supermarkederne.

Grøn pesto - Opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum

Grøn pesto med ruccola og basilikum

Opskrift på den bedste grønne pesto.
Denne opskrift giver ca. 2 - 2 1/2 dl færdig pesto.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 5 minutter
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 2 store håndfulde

    ruccola, - hvis der er lange stilke på skal disse fjernes

  • 20

    basilikumsblade

  • 1 dl

    ramsløgsolie, - alternativt kan der bruges en god mild olivenolie

  • 50 g

    parmesan

  • 30 g

    pinjekerner, evt. lyn ristet på en pande

  • 20 g

    mandler

  • 2 fed

    hvidløg

  • Salt

Sådan gør du

  • Hæld alle ingredienserne, undtagen salt, i en blender og blend til du har den ønskede konsistens.
  • Smag til med salt og opbevar pestoen på køl til den skal spises.
Grøn pesto - Opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum
Grøn pesto – Opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum
Grøn pesto - Opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum
Grøn pesto – Opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum
Grøn pesto - Opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum
Grøn pesto – Opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum

Kommentarer

  1. Pingback: Pesto pasta - Opskrift med tomat, mozzarella og bacon

  2. Pingback: Pestosnurrer - Opskrift på lækre pestosnurrer med mozzarella

  3. Pingback: Ravioli - Opskrift på hjemmelavet ravioli med burrata og pesto

  4. Pingback: Pulled lamb salat - Opskrift med kål, pesto og chilidressing

  5. Pingback: Pizza bianco med græskar - Opskrift på græskar pizza

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*