Sandwich med serrano, tomat og mozzarella - Opskrift på serrano sandwich

Sandwich med serrano, tomat og mozzarella

Lækre sandwich med serrano, frisk mozzarella, tomater og pesto, – masser af ruccola og frisk basilikum.
Sådan en serrano sandwich tager absolut ingen tid at lave. Lun brødene og fyld dine sandwich, – nemt ikk’?!
Du kan vælge at lave din pesto selv, – jeg linker til min egen favorit i opskriften, eller du kan bruge en købt. Jeg vil altid anbefale at bruge en hjemmelavet, det smager bare bedst. Skal den være købt, så vil je anbefale de “friske” på køl, – de smager meget bedre end dem du finder på hylden i glas.
Jeg personligt foretrækker en god serrano, men er du mere til parmaskinke, kan du sagtens bruge det.

Sandwich med serrano, tomat og mozzarella - Opskrift på serrano sandwich

Sandwich med serrano, tomat og mozzarella

Opskrift på nem og lækker sandwich med fyld af serrano, tomat, mozzarella og pesto.
5 fra 8 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk, Italiensk
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Åben dine sandwich brød, og giv dem en tur i toasteren eller på panden. De skal varmes på begge sider.
  • Skær i mellemtiden tomater og mozzarella i skiver.
  • Smør brødskiverne med pesto, – både over og underbollerne.
  • Læg en god håndfuld ruccola på underbollerne, top med serrano, mozzarella, frisk basilikum og tomater.
  • Krydr med friskkværnet peber og slut af med topbollen.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Sandwich med serrano, tomat og mozzarella - Opskrift på serrano sandwich
Sandwich med serrano, tomat og mozzarella – Opskrift på serrano sandwich

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse