Pizza med carpaccio - Opskrift med valnødder og trøffelolie

Pizza med carpaccio, valnødder og trøffelolie

Pizza med carpaccio, valnødder og trøffelolie
Opskrift på skøn pizza med carpaccio, valnødder, ruccola og trøffelolie.
Pizza med carpaccio - Opskrift med valnødder og trøffelolie

Skøn, enkelt og virkelig lækker pizza carpaccio med sprød ruccola, valnødder og trøffelolie.
Denne pizza fik jeg på en skøn Italiensk restaurant i Helsingør for nylig, og den smagte bare helt fantastisk. Jeg har tilføjet valnødder da jeg synes det komplimenterer carpaccio og trøffelolien rigtig godt, men de kan sagtens undlades hvis man ikke er til nødder på sin pizza.

Pizza med carpaccio - Opskrift med valnødder og trøffelolie

Pizza med carpaccio, valnødder og trøffelolie

Opskrift på skøn pizza med carpaccio, valnødder, ruccola og trøffelolie.
5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Gourministeriet, Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Topping

  • 1 portion pizzasauce - klik her
  • 2

    bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde

  • 24 skiver

    carpaccio

  • 2 store håndfulde ruccola
  • 2 håndfulde

    valnødder

  • Parmesan

  • Trøffelolie

  • Peber

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella og et drys parmesan på hver bund.
  • Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader).
  • Lad bundene køle 5 min. inden de toppes med carpaccio, ruccola, valnødder og trøffelolie samt friskkværnet peber.
Pizza med carpaccio - Opskrift med valnødder og trøffelolie
Pizza med carpaccio – Opskrift med valnødder og trøffelolie
Pizza med carpaccio - Opskrift med valnødder og trøffelolie
Pizza med carpaccio – Opskrift med valnødder og trøffelolie
Pizza med carpaccio - Opskrift med valnødder og trøffelolie
Pizza med carpaccio – Opskrift med valnødder og trøffelolie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift bedømmelse