Pitabrøds pizza med parmaskinke, salat og dressing - Pita pizzabrød

Pitabrøds pizza med parmaskinke og salat

Pitabrøds pizza med parmaskinke og salat
Opskrift på nemme pita pizzabrød med parmaskinke, salat og hvidløgsdressing.
Serveres de som aftenmåltid vil jeg anbefale 1 1/2 portion, eller at servere med en grov salat ved siden af.
Pitabrøds pizza med parmaskinke, salat og dressing - Pita pizzabrød

En nem og lækker opskrift på pitabrøds pizza med parmaskinke og frisk salat, – perfekt til en velsmagende frokost eller et hurtigt aftenmåltid. Denne ret er særligt velegnet, når du ønsker et let og mættende måltid, og gerne servereret med en grov og mættende salat ved siden af.

Pitabrøds pizza er en nem ret at lave og en fantastisk måde at genbruge pitabrødsrester på. Kombinationen af den lækre parmaskinke og friske grønne salater på de halverede pitabrød er et kæmpe hit for alle pizza-elskere.
For et mere fiberholdigt måltid kan du bruge grove pitabrød, og erstatte salaten med f.eks. frisk grønkål eller spidskål.

Leder du efter en hurtig og velsmagende løsning til frokost eller aftensmad, så skal du prøve min opskrift på pitabrøds pizza. Den er ikke kun en smagfuld redning for pitabrødsrester, men også en tilfredsstillende måde at nyde en klassisk favorit på. Forkæl din pizza cravins, og spar tid i køkkenet med denne lette og lækre opskrift.

Pitabrøds pizza med parmaskinke, salat og dressing - Pita pizzabrød

Pitabrøds pizza med parmaskinke og salat

Opskrift på nemme pita pizzabrød med parmaskinke, salat og hvidløgsdressing.
Serveres de som aftenmåltid vil jeg anbefale 1 1/2 portion, eller at servere med en grov salat ved siden af.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 9 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Hjemmelavet pizza, Pitabrød
Samlet tid: 25 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær pitabrødene igennem, så hvert brød bliver til 2 brød.
  • Smør dem alle med pizzasauce, og fordel mozzarella og løgringe ovenpå.
    Krydr med salt og peber – og evt. tørret basilikum eller oregano.
  • Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 12-15 minutter.
    Bages 2 plader ad gangen, indstilles ovnen til varmluft ved 185 grader, og pladerne byttes om ca. halvvejs.
  • Lad pita pizzabrødene køle en smule af, og top derefter med parmaskinke, friske salater og tomatbåde.
  • Dryp dem med dressing, og server evt. med ekstra salat og dressing ved siden af.

Kommentarer

  1. Tonie Brabrand

    5 stars
    Første gang jeg prøvede sådan noget. Virkelig godt

    • Hej Tonie

      Ihhh hvor godt 🙂
      Synes det smager så dejligt, og en skøn måde at bruge en rest pitabrød på 🙂

      Kh Dianna

5 from 9 votes (8 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)