
Lækker hjemmelavet hvidløgsdressing, – en nem opskrift på hvidløgsdressing med friske hvidløg.
Jeg er vil med hvidløg, og en klassisk hvidløgs dressing når man bare aldrig galt i byen med.
Jeg laver min klassiske hvidløgsdressing med frisk hvidløg, men samtidig en smule hvidløgspulver også, – det synes jeg bare giver den bedste smag til dressingen. Har du ikke hgvidløgspulver kan dette dog sagtens undlades.
Hjemmelavet hvidløgsdressing kan serveres til det meste. Prøv den i en bagt kartoffel, i pitabrød og på salater, – eller som dip til en portion sommergrill, chips eller grøntsagsstave.
Den går perfekt sammen med både lyst og mørkt kød, og den er virkelig også lækker til skaldyr som grillede jomfruhummer eller en salat med rejer.

Hvidløgsdressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ingredienser
- 3 dl creme fraiche
- 1 dl mayonnaise
- 1-2 fed hvidløg, revet eller presset
- 2-3 spsk purløg, finthakket
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- 1/2 tsk løgpulver
- 1/2 tsk hvidløgspulver
- Salt og peber
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og peber.
- Lad den gerne hvile på køl, – og husk at smagen af hvidløg bliver mere fremtræden over tid.
