
Lækker hjemmelavet hvidløgsdressing, – en nem opskrift på hvidløgsdressing med friske hvidløg.
Jeg er vil med hvidløg, og en klassisk hvidløgs dressing når man bare aldrig galt i byen med.
Jeg laver min klassiske hvidløgsdressing med frisk hvidløg, men samtidig en smule hvidløgspulver også, – det synes jeg bare giver den bedste smag til dressingen. Har du ikke hgvidløgspulver kan dette dog sagtens undlades.
Hjemmelavet hvidløgsdressing kan serveres til det meste. Prøv den i en bagt kartoffel, i pitabrød og på salater, – eller som dip til en portion sommergrill, chips eller grøntsagsstave.
Den går perfekt sammen med både lyst og mørkt kød, og den er virkelig også lækker til skaldyr som grillede jomfruhummer eller en salat med rejer.

Hvidløgsdressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 dl creme fraiche
- 1 dl mayonnaise
- 1-2 fed hvidløg, revet eller presset
- 2-3 spsk purløg, finthakket
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- 1/2 tsk løgpulver
- 1/2 tsk hvidløgspulver
- Salt og peber
Instructions
- Bland alle ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og peber.
- Lad den gerne hvile på køl, – og husk at smagen af hvidløg bliver mere fremtræden over tid.
Tak! Dér var den!
Efterlyste den i opskriften med kyllingekebab, men fandt den selv
Den smager godt som nylavet…glæder mig til i aften
Jeg kommer ikke til at købe en hvidløgsdressing igen. Denne her
Hej Caroline
Ej hvor fantastisk at høre, – det er jeg simpelthen så glad for at høre:)
Tak fordi du skriver det
Kh Dianna
det er ikke noget jeg kunne finde på at lave min feedback er at den skal være stærkere og der skal være flere krøderier
Hej Jens
Det er bare så fint – men man skal jo altid selv være velkommen til at smage til 🙂
God dag 🙂
Kan man lave dressing uden sennep ?
Hej Lis
Ja det kan du sagtens gøre 🙂
Kh Dianna
Hvor længe kan hvidløgsdressingen holde sig på køl ?
Hej Ruth
Den holder fint i 4-5 dage:)
Kh Dianna